LEGO 10715 Stenen op wielen

Zeldzaam

Zet je wereld in beweging met Stenen op wielen!

lego 10715 stenen op wielen
  • 442 Stenen
  • LEGO Classic Thema
  • 10715 SKU

Bedenk je eigen LEGO creaties op wielen met dit leuke LEGO Classic speelgoed met verschillende wielen en banden in meerdere kleuren en formaten. Je krijgt er ook een kleurrijke reeks LEGO elementen bij, waaronder vormen, stenen en ogen. De set is een prachtige aanvulling op bestaande LEGO sets en bevat op de doelgroep afgestemde bouwinstructies, …

Lees meer...

Prijzen LEGO 10715 Stenen op wielen

Fnac.be Fnac.be € 162,82 Bekijk

Bekijk meer LEGO Classic sets

Omschrijving LEGO 10715 Stenen op wielen

Bedenk je eigen LEGO creaties op wielen met dit leuke LEGO Classic speelgoed met verschillende wielen en banden in meerdere kleuren en formaten. Je krijgt er ook een kleurrijke reeks LEGO elementen bij, waaronder vormen, stenen en ogen. De set is een prachtige aanvulling op bestaande LEGO sets en bevat op de doelgroep afgestemde bouwinstructies, zodat je kind zelf zijn of haar creatieve bouwvaardigheden kan ontwikkelen.

  • De set bevat een groot aantal LEGO wielen, verschillende kleurrijke LEGO stenen en speciale elementen, zoals vormen en ogen.
  • Met deze LEGO Classic bouwset worden de fantasie en de creativiteit spelenderwijs gestimuleerd.
  • Inclusief op de leeftijd afgestemde bouwinstructies met 3 moeilijkheidsniveaus.
  • Ga naar LEGO.nl/classic voor aanvullende bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie. Vraag je ouders om toestemming voordat je online gaat.
  • Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO Classic sets!
  • Dit klassieke speelgoed is geschikt voor iedereen van 4-99 jaar.

Specificaties LEGO 10715 Stenen op wielen

Officiële naam
LEGO Stenen op wielen
SKU
10715
EAN
5702016111910
Stenen
442
Thema
LEGO Classic
Categorie
blokjes
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 17,49
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.