LEGO Safari wilde dieren boomhuis 31116

Volop dierenplezier met een herbouwbaar Safari wilde dieren boomhuis

lego 31116 safari wilde dieren boomhuis
 • 397 Stenen
 • LEGO Creator 3-in-1 Thema
 • 31116 SKU

Met LEGO 3-in-1 Creator sets kunnen kinderen met één set drie verschillende bouwwerken maken. Er zijn al een flink aantal verschillende 3-in-1 Creator sets op de markt gebracht. Met LEGO 31116 Safari Wilde Dieren Boomhuis kunnen kinderen vanaf 7 jaar op een spannende safari. Allereerst kun je met deze set een Safari Wilde Dieren Boomhuis maken. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Safari wilde dieren boomhuis 31116

Dreamland.be Dreamland.be € 29,95 Bekijk
Lego.com LEGO.com € 29,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 44,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO Creator 3-in-1 sets

Omschrijving LEGO Safari wilde dieren boomhuis 31116

Met LEGO 3-in-1 Creator sets kunnen kinderen met één set drie verschillende bouwwerken maken. Er zijn al een flink aantal verschillende 3-in-1 Creator sets op de markt gebracht. Met LEGO 31116 Safari Wilde Dieren Boomhuis kunnen kinderen vanaf 7 jaar op een spannende safari.

Allereerst kun je met deze set een Safari Wilde Dieren Boomhuis maken. Zie hoe de giraffe gezellig op bezoek komt bij de mensen in de boomhut. Ook een felgekleurde flamingo en neushoornvogel komen even langs.

Het boomhuis beschikt over een ladder en een balkon, maar ook over een binnenruimte met toilet en wastafel. Komen de jongen en het meisje straks oog in oog te staan met de verstelbare giraffe of verstoppen zij zich in de hut?

Een leeuw of een krokodil

Ben je uitgekeken op de boomhut? Dan zijn er nog twee bouwinstructies die je kunt volgen. Ga je liever op safari met een leeuw of een krokodil? Bij de leeuw bouw je een vliegtuig met ruimte voor één minifiguur. Ook zet je een boom en een Afrikaanse dwergpapegaai in elkaar. Dat wordt vast een spannend avontuur!

Bouw je toch liever een krokodil? Hier hoort een catamaran met verstelbaar zeil bij. Ook blijven er dan nog steentjes over om een Afrikaanse maraboe te bouwen. Op welk avontuur ga jij vandaag?

Leuke bouwwerken voor elk soort bouwer

LEGO 31116 is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Aan de hand van de duidelijke bouwinstructies kunnen zij de set eenvoudig in elkaar zetten. Ook nodigen de 397 steentjes uit om je eigen bouwwerk te creëren. Zo zitten er niet slechts drie, maar een oneindig aantal constructies in deze doos.

Combineer de 3-in-1 set met andere LEGO sets en laat je fantasie de vrije loop. Wat dacht je van een monstertruck of een woonboot? Of bouw jij liever een snelle motor of een vuurspuwende draak? Of komen de minifiguren uit het boomhuis straks opeens een dinosaurus tegen op hun safari? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 • De LEGO Creator 3in1 Safari wilde dieren boomhuis (31116) speelset prikkelt de fantasie van kinderen met 3 mogelijke modellen in 1: een boomhut, vliegtuig en boot.
 • Deze LEGO set bevat minifiguren van een jongen en een meisje met een camera-accessoire voor nog meer plezier tijdens de safari-avonturen van kinderen.
 • Het boomhuis beschikt over een balkon met een bank en een ladder, een binnenruimte met een toilet en een wastafel, plus 3 bouwbare dieren: een verstelbare giraffe, flamingo en neushoornvogel.
 • De speelgoedtweedekker heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur, plus een leeuw, een boom en een Afrikaanse dwergpapegaai. De speelgoedcatamaran beschikt over een verstelbaar zeil, een krokodil en een Afrikaanse maraboe.
 • Deze 397-delige LEGO Creator 3in1 speelgoedset biedt dierenliefhebbers van 7 jaar en ouder een leuke bouwervaring – een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen waar ze gegarandeerd blij van worden.
 • Het LEGO boomhuis is ca. 18 cm hoog, 12 cm diep en 12 cm breed – de ideale afmetingen om mee te spelen of om vol trots in een kinderkamer te zetten.
 • Bedenk nog grotere avonturen met andere geweldige LEGO Creator 3in1 sets: Cyberdrone (31111), Wilde leeuw (31112), Racewagen transportvoertuig (31113), Snelle motor (31114) en Surfer strandhuis (31118).
 • Met LEGO Creator 3in1 sets beleven kinderen geweldig fantasierijk speelplezier en kunnen ze leuke verhalen bedenken met 3 verschillende bouwmogelijkheden in elke doos.
 • LEGO bouwstenenworden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • Natuurlijk voldoen LEGO stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Safari wilde dieren boomhuis 31116

Officiële naam
LEGO Safari wilde dieren boomhuis
SKU
31116
UPC
673419336543
Stenen
397
Thema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO prijs
€ 29,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.