LEGO 40401 Dag van de Vriendschap

Vier de vriendschap met deze leuke traktatie

lego 40401 dag van de vriendschap
  • 73 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 40401 SKU

Trakteer jonge bouwers op een schattig LEGO® minimodel. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In juli vieren we de Internationale Dag van de Vriendschap (40401) met deze bouwset van een kat en een hond.Deze 73-delige bouwset is een leuk cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO® dieren verzamelen en voor …

Lees meer...

Prijzen LEGO 40401 Dag van de Vriendschap

Lego.com LEGO.com € 2,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 14,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 40401 Dag van de Vriendschap

  • Trakteer jonge bouwers op een schattig LEGO minimodel. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In juli vieren we de Internationale Dag van de Vriendschap (40401) met deze bouwset van een kat en een hond.
  • Deze 73-delige bouwset is een leuk cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO dieren verzamelen en voor iedereen die graag wil kennismaken met het bouwen met LEGO stenen.
  • De kat is ca. 3 cm hoog en de hond is ca. 4 cm hoog – zo kunnen kinderen ze makkelijk meenemen naar een vriendje. Ze zijn compatibel met alle LEGO sets. Kinderen kunnen ze dus combineren met andere LEGO speelsets die ze thuis hebben.

Specificaties LEGO 40401 Dag van de Vriendschap

Officiële naam
LEGO Dag van de Vriendschap
SKU
40401
EAN
5702016720167
Stenen
73
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 2,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.