LEGO 40406 Dag van de Mensenrechten

Laat kinderen een vredesduif bouwen van LEGO stenen

lego 40406 dag van de mensenrechten
  • 50 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 40406 SKU

Trakteer jonge bouwers op een schattig LEGO® minimodel. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In december is het tijd om stil te staan bij mensenrechten met deze leuke bouwset (40406).Deze 50-delige bouwset is een cool cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO® figuren verzamelen en voor iedereen die graag wil …

Lees meer...

Prijzen LEGO 40406 Dag van de Mensenrechten

Lego.com LEGO.com € 2,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 40406 Dag van de Mensenrechten

  • Trakteer jonge bouwers op een schattig LEGO minimodel. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In december is het tijd om stil te staan bij mensenrechten met deze leuke bouwset (40406).
  • Deze 50-delige bouwset is een cool cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO figuren verzamelen en voor iedereen die graag wil kennismaken met het bouwen met LEGO stenen.
  • De duif is ca. 6 cm hoog en neemt dus niet veel ruimte in op een bureau. De set is compatibel met alle LEGO sets.Kinderen kunnen hem dus combineren met andere LEGO speelsets die ze thuis hebben.

Specificaties LEGO 40406 Dag van de Mensenrechten

Officiële naam
LEGO Dag van de Mensenrechten
SKU
40406
EAN
5702016720211
Stenen
50
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 2,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.