LEGO 40425 Notenkraker

BrickHeadz Notenkraker model uit het beroemde kerstverhaal

LEGO 40425 Nutcracker
  • 180 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40425 SKU

Met deze set kunnen kinderen een leuk LEGO® BrickHeadz™ verzamelmodel bouwen van de prins die in het beroemde kerstverhaal werd omgetoverd tot een notenkraker.Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen, fans van LEGO® stenen en kerstliefhebbers en biedt kinderen van 10 jaar en ouder een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.Combineer …

Lees meer...

Prijzen LEGO 40425 Notenkraker

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 20,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO 40425 Notenkraker

  • Met deze set kunnen kinderen een leuk LEGO BrickHeadz verzamelmodel bouwen van de prins die in het beroemde kerstverhaal werd omgetoverd tot een notenkraker.
  • Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen, fans van LEGO stenen en kerstliefhebbers en biedt kinderen van 10 jaar en ouder een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.
  • Combineer de set met andere LEGO BrickHeadz modellen en stel een indrukwekkende collectie samen.
  • Met dit 180-delige bouwbare speelgoed van ca. 9cm hoog beleven kinderen magisch speelplezier tijdens de kerst en nog lang daarna.

Specificaties LEGO 40425 Notenkraker

Officiële naam
LEGO Notenkraker
SKU
40425
EAN
5702016720273
Stenen
180
Thema
LEGO BrickHeadz
Categorie
kerst
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.