LEGO 41429 Heartlake City vliegtuig

Bouwbaar vliegtuig voor urenlang zomers reisplezier

lego 41429 heartlake city vliegtuig
 • 574 Stenen
 • LEGO Friends Thema
 • 41429 SKU

Beleef speelplezier hoog boven de wolken met het Heartlake City vliegtuig (41429). Aan boord van dit leuke vliegtuig bedenken kinderen eindeloze creatieve reisverhalen dankzij de vele coole functies en accessoires.Kinderen kunnen allerlei vliegavonturen beleven met de LEGO® Friends minipoppetjes van Stephanie en Olivia die ze zelf kunnen bouwen. Ze kunnen de meiden laten inchecken en …

Lees meer...

Prijzen LEGO 41429 Heartlake City vliegtuig

Lego.com LEGO.com € 74,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 149,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Friends sets

Omschrijving LEGO 41429 Heartlake City vliegtuig

 • Beleef speelplezier hoog boven de wolken met het Heartlake City vliegtuig (41429). Aan boord van dit leuke vliegtuig bedenken kinderen eindeloze creatieve reisverhalen dankzij de vele coole functies en accessoires.
 • Kinderen kunnen allerlei vliegavonturen beleven met de LEGO Friends minipoppetjes van Stephanie en Olivia die ze zelf kunnen bouwen. Ze kunnen de meiden laten inchecken en helpen bij het instappen of doen alsof ze het vliegtuig besturen met de figuur van de piloot in de cockpit.
 • Het vliegtuig bevat een cockpit, een verplaatsbaar serveerwagentje met vliegtuigsnacks en een toilet. Koffers gaan in het ruim. Wanneer je de cabine opent, zie je de scharnierende bagagevakken. Er is ook een incheckbalie en een passagierstrap.
 • Deze 574-delige reisspeelset is een geweldig zomers cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder die houden van opvallende speelgoedvoertuigen en al een beetje bouwervaring hebben. Dit is een leuke bouwuitdaging die na afloop echt een gevoel van trots geeft.
 • Het speelgoedvliegtuig is ca. 13 cm hoog, 36 cm lang en 33 cm breed. Aangezien alle LEGO sets compatibel zijn, kun je dit geweldige speelgoed combineren met andere LEGO stenen die kinderen al hebben voor echt creatief plezier!
 • Dynamisch speelplezier gegarandeerd. De set bevat verschillende bewegende onderdelen, zoals de scharnierende bagagevakken en het verrijdbare serveerwagentje. Geen batterijen nodig: de brandstof van dit vakantiespeelgoed is de fantasie van kinderen!
 • Dit vliegtuigmodel bevat eenvoudig te volgen instructies, waardoor het een ideale bouwset is voor kinderen die nog niet veel met LEGO speelgoed hebben gebouwd. Dankzij de duidelijke gedrukte handleiding taxiën ze het vliegtuig in een mum van tijd richting spannende rollenspellen!
 • Met de LEGO Friends speelsets kunnen kinderen scènes uit de tv-serie naspelen waarin de meiden uit Heartlake City spannende avonturen beleven. Daarna kunnen ze zich lekker ontspannen met hun beste vriendinnen!
 • LEGO stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor de onderdelen van dit vakantiespeelgoed consistent en compatibel zijn, met verbindingen die goed bestand zijn tegen flink wat turbulentie!
 • De stenen en onderdelen van dit geweldige LEGO speelgoed worden op vrijwel elke denkbare manier getest. Dit zorgt ervoor dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde kwaliteitsnormen, waardoor LEGO sets tot het beste en veiligste kinderspeelgoed behoren.

Specificaties LEGO 41429 Heartlake City vliegtuig

Officiële naam
LEGO Heartlake City vliegtuig
SKU
41429
EAN
5702016619140
UPC
673419320122
Stenen
574
Thema
LEGO Friends
Categorie
vliegtuig
LEGO prijs
€ 74,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.