LEGO 60273 Elite Politie achtervolging boorder

LEGO City Elite politieavonturen voor alledaagse helden!

lego 60273 elite politie achtervolging boorder
 • 179 Stenen
 • LEGO City Thema
 • 60273 SKU

Deze Elite Politie achtervolging boorder (60273) speelset is een ideale kennismaking met de spannende LEGO® City wereld. De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is ontworpen om vrij, fantasierijk rollenspel te stimuleren, gebaseerd op scenario's uit het echte leven.Met de minifiguren van LEGO® City Adventures televisieheld Sam Grizzled en boef Hacksaw Hank, …

Lees meer...

Prijzen LEGO 60273 Elite Politie achtervolging boorder

Lego.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO City sets

Omschrijving LEGO 60273 Elite Politie achtervolging boorder

 • Deze Elite Politie achtervolging boorder (60273) speelset is een ideale kennismaking met de spannende LEGO City wereld. De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is ontworpen om vrij, fantasierijk rollenspel te stimuleren, gebaseerd op scenario's uit het echte leven.
 • Met de minifiguren van LEGO City Adventures televisieheld Sam Grizzled en boef Hacksaw Hank, een coole politiewagen, een krachtige mijnbouwboor en een gestolen bankkluis zijn alle ingrediënten aanwezig voor een leuke boevenjacht boordevol actie!
 • Kinderen kunnen de personages en auto's in deze set combineren met andere originele LEGO speelsets om zo hun eigen unieke creaties te vormen om mee te spelen of ergens neer te zetten.
 • Deze LEGO bouwset is een geweldig cadeau voor de decembermaand, een verjaardag of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder die dol zijn op fantasierijk spel. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.
 • De politiewagen van Sam Grizzled is ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. De mijnbouwboor van Hacksaw Hank is ca. 5 cm hoog, 17 cm lang en 6 cm breed.
 • Geen batterijen nodig! Dit coole speelgoed wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen, dus het spelen kan meteen beginnen.
 • Deze politieset bevat een gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwgids die kinderen helpt om echte meesterbouwers te worden. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones entablets.
 • LEGO City Elite politiesets bevatten gebouwen vol leuke functies, coole voertuigen en grappige personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen levensechte verhalen en spannende avonturen bedenken.
 • Alle LEGO City speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO 60273 Elite Politie achtervolging boorder

Officiële naam
LEGO Elite Politie achtervolging boorder
SKU
60273
EAN
5702016686494
Stenen
179
Thema
LEGO City
Categorie
politie
LEGO prijs
€ 19,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.