LEGO 70824 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook

Zeldzaam

Maak samen met Lucy kennis met Koningin Wiedanook Watdanook als paard!

lego 70824 maak kennis met koningin wiedanook watdanook
 • 115 Stenen
 • LEGO MOVIE Thema
 • 70824 SKU

Ga op pad met Lucy en ontmoet de van gedaante veranderende koningin Wiedanook Watdanook met de speelgoedset DE LEGO FILM 2 70824 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook. Dit hilarische bouwspeelgoed bestaat uit een van stenen gebouwde koningin Wiedanook Watdanook als paard met een draaiplatform, plus 4 verwisselbare decoraties met gezichtsuitdrukkingen voor de gedaanteverwisseling van …

Lees meer...

Prijzen LEGO 70824 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook

Fnac.be Fnac.be -20% € 15,99 Bekijk
Bol.com Bol.com -15% € 16,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO MOVIE sets

Omschrijving LEGO 70824 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook

Ga op pad met Lucy en ontmoet de van gedaante veranderende koningin Wiedanook Watdanook met de speelgoedset DE LEGO FILM 2 70824 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook. Dit hilarische bouwspeelgoed bestaat uit een van stenen gebouwde koningin Wiedanook Watdanook als paard met een draaiplatform, plus 4 verwisselbare decoraties met gezichtsuitdrukkingen voor de gedaanteverwisseling van de koningin tot stapel stenen. Deze set uit DE LEGO FILM 2 is inclusief een bouwbaar Banarnar personage, Lieve Chaos en Susan minipoppetjes en een minifiguur van Lucy.

 • Inclusief 5 personages uit DE LEGO FILM 2: een van stenen gebouwde koningin Wiedanook Watdanook als paard en een Banarnar figuur, plus minipoppetjes van Lieve Chaos en Susan die nieuw zijn vanaf januari 2019 en een Lucy minifiguur die nieuw is vanaf januari 2019.
 • Dit leuke bouwspeelgoed bevat een draaiplatform voor koningin Wiedanook Watdanook als paard.
 • Bouw het paard om en transformeer de van gedaante veranderende Koningin Wiedanook Watdanook tot een stapel stenen, met 4 verwisselbare decoraties met gezichtsuitdrukkingen.
 • Inclusief het geweer van Lieve Chaos.
 • Accessoire-elementen: de 2 goudkleurige bekers en bladen van Susan en de handboeien van DE LEGO FILM 2 minifiguur Lucy.
 • Speel scènes uit DE LEGO FILM 2 na met deze creatieve bouwset.
 • Koningin Wiedanook Watdanook als paard met platform is ca. 11 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed.
 • Banarnar is ca. 3 cm hoog.

Specificaties LEGO 70824 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook

Officiële naam
LEGO Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook
SKU
70824
EAN
5702016367966
UPC
673419302234
Stenen
115
Thema
LEGO MOVIE
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 19,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.