LEGO 70830 Lieve Chaos’ Systar ruimteschip

Zeldzaam

Speel een snelle ruimte-achtervolging na met Lieve Chaos' Systar ruimteschip!

lego 70830 lieve chaos systar ruimteschip
  • 502 Stenen
  • LEGO MOVIE Thema
  • 70830 SKU

Zorg dat Emmet en Lucy niet gevangen worden genomen door het DE LEGO FILM 2 70830 Lieve Chaos' Systar ruimteschip, met een cockpit die open kan met ruimte voor een minipoppetje of minifiguur, een intrekbaar landingsgestel, een schijfschieter, een rol met stickers en een gevangeniscel die open kan. Dit leuke constructiespeelgoed is inclusief 2 minifiguren, …

Lees meer...

Prijzen LEGO 70830 Lieve Chaos’ Systar ruimteschip

Bol.com Bol.com -27% € 54,77 Bekijk
Fnac.be Fnac.be € 75,68 Bekijk

Bekijk meer LEGO MOVIE sets

Omschrijving LEGO 70830 Lieve Chaos’ Systar ruimteschip

Zorg dat Emmet en Lucy niet gevangen worden genomen door het DE LEGO FILM 2 70830 Lieve Chaos' Systar ruimteschip, met een cockpit die open kan met ruimte voor een minipoppetje of minifiguur, een intrekbaar landingsgestel, een schijfschieter, een rol met stickers en een gevangeniscel die open kan. Dit leuke constructiespeelgoed is inclusief 2 minifiguren, een minipoppetje en bouwbare speelgoedfiguren van Sterretje en Hartje om allerlei scènes na te spelen uit DE LEGO FILM 2.

  • Inclusief 5 personages uit DE LEGO FILM 2: een LEGO Emmet minifiguur en een Lucy minifiguur, plus een Lieve Chaos minipoppetje en van stenen gebouwde speelgoedfiguren van Hartje en Sterretje.
  • Lieve Chaos' Systar ruimteschip heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minipoppetje of minifiguur, een intrekbaar landingsgestel, een rol met stickers, een schijfschieter en een gevangeniscel die open kan met een afneembaar controlepaneel en geweer.
  • Wapens: Lucy's kruisboog en Lieve Chaos' geweer.
  • Accessoire-elementen: Lucy's pijlkoker, Lieve Chaos' verstelbare vleugels, een helm, 2 harten en doorschijnend-blauwe boosters.
  • De minifiguren van Emmet en Lucy en het Lieve Chaos minipoppetje zijn nieuw vanaf januari 2019.
  • Speel de leukste scènes uit DE LEGO FILM 2 na met dit fantastische bouwspeelgoed.
  • Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 16 cm lang en 28 cm breed.

Specificaties LEGO 70830 Lieve Chaos’ Systar ruimteschip

Officiële naam
LEGO Lieve Chaos’ Systar ruimteschip
SKU
70830
EAN
5702016368123
UPC
673419302296
Stenen
502
Thema
LEGO MOVIE
Categorie
ruimtevaart
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 74,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.