LEGO 80016 De brandende gieterij

Coole speelset voor gevechten tussen Monkie Kid en de Demon Bull King

LEGO De brandende gieterij 80016
 • 1427 Stenen
 • LEGO Monkie Kid Thema
 • 80016 SKU

Kinderen kunnen spelen dat ze helden of schurken zijn met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80016) met een gedetailleerd model van de brandende gieterij, de mobiele schuilplaats van de Demon Bull King en zijn Bull Clones.Inclusief een van LEGO® stenen te bouwen Demon Bull King figuur en 7 minifiguren – Monkie Kid, Mei, prinses Iron …

Lees meer...

Prijzen LEGO 80016 De brandende gieterij

Lego.com LEGO.com € 111,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 189,90 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO 80016 De brandende gieterij

 • Kinderen kunnen spelen dat ze helden of schurken zijn met deze LEGO Monkie Kid speelset (80016) met een gedetailleerd model van de brandende gieterij, de mobiele schuilplaats van de Demon Bull King en zijn Bull Clones.
 • Inclusief een van LEGO stenen te bouwen Demon Bull King figuur en 7 minifiguren – Monkie Kid, Mei, prinses Iron Fan, Red Son, Roar, Growl en oom Zhang – met coole wapens voor eindeloze avonturen boordevol actie.
 • De gieterij kan worden verplaatst op de wielen van een afneembare kiepwagen. Het model bevat een werkplaats, gloeiende smeltoven, wapenkamer, gevangenis, kraan, robotarmen, verstelbare geschutskoepels en 6-schots snelvuurgeschut voor volop creatief speelplezier.
 • Dit LEGO bouwspeelgoed om te verzamelen bestaat uit 1427 onderdelen en is een schitterend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 9 jaar en ouder. Urenlang boeiend en creatief plezier gegarandeerd, of kinderen nu alleen of samen met vrienden bouwen en spelen.
 • De brandende gieterij is ca. 24,1 cm hoog, 32 cm breed en 32,5 cm diep wanneer deze is gesloten. Dit uitvouwbare model is een prachtige blikvanger en kan uitstekend worden gecombineerd met andere LEGO Monkie Kid sets.
 • De smeltoven in deze unieke speelset beschikt over een LEGO verlichtingssteen (inclusief 2 LR41-knoopcelbatterijen) en een houder voor de gouden staf. Kinderen kunnen de staf laten opgloeien door erop te drukken.
 • Verdiep de bouwervaring van kinderen met de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee ze tijdens het bouwen op een virtuele versie van dit unieke speelgoed kunnen inzoomen en het kunnen draaien en visualiseren.
 • LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed om te verzamelen is geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King en helpt kinderen tijdens urenlang speelplezier hun creativiteit, moed en veerkracht te ontwikkelen.
 • Er zijn geen speciale Monkie Kid krachten nodig om de LEGO stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Ze voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze steeds opnieuw perfect in elkaar te zetten zijn en altijd een stevig bouwwerk opleveren.
 • LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en op alle mogelijke manieren geanalyseerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO 80016 De brandende gieterij

Officiële naam
LEGO De brandende gieterij
SKU
80016
EAN
5702016617719
Stenen
1427
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 111,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.