LEGO Minnie sleutelhanger 853999

Een schattige metgezel voor aan de tas of sleutelbos van een Disney fan!

lego minnie sleutelhanger 853999
  • LEGO Disney Thema
  • 853999 SKU

Trakteer fans van Disney's Minnie Mouse op leuk gezelschap met deze geweldige LEGO ǀ Disney Minnie sleutelhanger (853999)! Aan de stevige metalen ketting en ring hangt een minifiguur van Minnie met een schattige strik in het haar die bij haar lichte, gestippelde jurk past. Deze schattige sleutelhanger kan aan een rugzak worden vastgemaakt of worden …

Lees meer...

Prijzen LEGO Minnie sleutelhanger 853999

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Minnie sleutelhanger 853999

Trakteer fans van Disney's Minnie Mouse op leuk gezelschap met deze geweldige LEGO ǀ Disney Minnie sleutelhanger (853999)! Aan de stevige metalen ketting en ring hangt een minifiguur van Minnie met een schattige strik in het haar die bij haar lichte, gestippelde jurk past. Deze schattige sleutelhanger kan aan een rugzak worden vastgemaakt of worden gebruikt om sleutels in een zak of tas bij elkaar te houden.

  • Verras Disney fans met een LEGO ǀ Disney Minnie Mouse minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring die veilig aan een rugzak, tas of sleutelbos kan worden bevestigd. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de metalen ketting.
  • Een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid voor fans van Disney's Minnie Mouse vanaf 6 jaar.
  • Afmetingen: ca. 15 cm lang – precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten.

Specificaties LEGO Minnie sleutelhanger 853999

Officiële naam
LEGO Minnie sleutelhanger
SKU
853999
UPC
673419324090
Thema
LEGO Disney
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.