LEGO 854037 Kerstversiering met kerstman

Kerstbal met minikerstman voor volop feestdagenplezier

lego 854037 kerstversiering met kerstman
  • 44 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 854037 SKU

LEGO® fans van alle leeftijden zullen het heel leuk vinden om deze LEGO Kersversiering met kerstman te maken. De set bestaat uit een doorzichtige plastic kerstbal met rode strik met daarin een bouwbare kerstman, kerstboom en geschenken.Deze 43-delige bouwset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en bevat duidelijke, stapsgewijze geïllustreerde …

Lees meer...

Prijzen LEGO 854037 Kerstversiering met kerstman

Lego.com LEGO.com € 7,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 854037 Kerstversiering met kerstman

  • LEGO fans van alle leeftijden zullen het heel leuk vinden om deze LEGO Kersversiering met kerstman te maken. De set bestaat uit een doorzichtige plastic kerstbal met rode strik met daarin een bouwbare kerstman, kerstboom en geschenken.
  • Deze 43-delige bouwset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en bevat duidelijke, stapsgewijze geïllustreerde instructies waarmee zelfs echte beginners dit feestelijke tafereel vol zelfvertrouwen kunnen bouwen.
  • De kerstbal heeft een diameter van ca. 7 cm en zorgt altijd voor een glimlach, of hij nu in de kerstboom hangt of ergens anders als kerstversiering wordt gebruikt.

Specificaties LEGO 854037 Kerstversiering met kerstman

Officiële naam
LEGO Kerstversiering met kerstman
SKU
854037
EAN
673419332040
Stenen
44
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 7,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.