LEGO 854085 Monkie Kid sleutelhanger

Superleuk accessoire voor fans van de held Monkie Kid

lego 854085 monkie kid sleutelhanger
  • LEGO Monkie Kid Thema
  • 854085 SKU

Jonge kinderen kunnen hun held elke dag met zich meenemen met deze coole Monkie Kid sleutelhanger (854085). De Monkie Kid minifiguur is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting en gekleed om in actie te komen met zijn kenmerkende koptelefoon om zijn nek. Een leuk cadeau-idee voor elke fan van LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed …

Lees meer...

Prijzen LEGO 854085 Monkie Kid sleutelhanger

Lego.com LEGO.com € 4,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO 854085 Monkie Kid sleutelhanger

Jonge kinderen kunnen hun held elke dag met zich meenemen met deze coole Monkie Kid sleutelhanger (854085). De Monkie Kid minifiguur is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting en gekleed om in actie te komen met zijn kenmerkende koptelefoon om zijn nek. Een leuk cadeau-idee voor elke fan van LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed dat je gemakkelijk aan een sleutelbos of rugzak kunt hangen.

Deze LEGO Monkie Kid sleutelhanger (854085) bestaat uit een Monkie Kid minifiguur aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.

De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp.

Met een lengte van ca. 9 cm is dit een perfect cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar of voor elke fan van LEGO Monkie Kid speelsets vol actie.Deze LEGO Monkie Kid sleutelhanger (854085) bestaat uit een Monkie Kid minifiguur aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.

De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp.

Met een lengte van ca. 9 cm is dit een perfect cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar of voor elke fan van LEGO Monkie Kid speelsets vol actie.

Specificaties LEGO 854085 Monkie Kid sleutelhanger

Officiële naam
LEGO Monkie Kid sleutelhanger
SKU
854085
EAN
673419346863
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 4,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.