LEGO 854088 Verboden Stad bouwbare magneet

Magnetische LEGO creatie van de eeuwenoude Verboden Stad

lego 854088 verboden stad bouwbare magneet
  • 28 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 854088 SKU

LEGO® fans vanaf 6 jaar kunnen een magnetische Verboden Stad maken met deze microversie van het wereldberoemde monument in het Chinese Beijing.Deze 28-delige set bevat een 4x4 magnetische steen en een stickervel om extra details aan de tempel toe te voegen. Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook.Voeg een …

Lees meer...

Prijzen LEGO 854088 Verboden Stad bouwbare magneet

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 854088 Verboden Stad bouwbare magneet

  • LEGO fans vanaf 6 jaar kunnen een magnetische Verboden Stad maken met deze microversie van het wereldberoemde monument in het Chinese Beijing.
  • Deze 28-delige set bevat een 4x4 magnetische steen en een stickervel om extra details aan de tempel toe te voegen. Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook.
  • Voeg een majestueus vleugje toe aan een magnetisch oppervlak met deze microversie van een tempel in de Verboden Stad. Afmetingen: ca. 4 cm hoog en 6 cm breed.

Specificaties LEGO 854088 Verboden Stad bouwbare magneet

Officiële naam
LEGO Verboden Stad bouwbare magneet
SKU
854088
EAN
673419342971
Stenen
28
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.