LEGO 43191 Ariels feestboot

Een leuke, feestelijke set om te bouwen en mee te spelen!

lego 43191 ariels feestboot
  • 114 Stenen
  • LEGO Disney Thema
  • 43191 SKU

Deze gedetailleerde 4+ LEGO® ǀ Disney Ariëls feestboot (43191) set vol leuke functies helpt kinderen om te leren bouwen, waarna ze feest kunnen vieren met Disney prinses Ariël en haar vrienden. De set bevat een drijvende boot, een pier met een boog en een ronddraaiende dansvloer, een onderwatermuziekpodium en 5 personages. Met de startstenen …

Lees meer...

Prijzen LEGO 43191 Ariels feestboot

Lego.com LEGO.com € 34,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO 43191 Ariels feestboot

  • Deze gedetailleerde 4+ LEGO ǀ Disney Ariëls feestboot (43191) set vol leuke functies helpt kinderen om te leren bouwen, waarna ze feest kunnen vieren met Disney prinses Ariël en haar vrienden.
  • De set bevat een drijvende boot, een pier met een boog en een ronddraaiende dansvloer, een onderwatermuziekpodium en 5 personages. Met de startstenen kunnen kinderen snel gaan bouwen, zodat ze meer tijd overhouden om te spelen!
  • Fans van Disney's De kleine zeemeermin zullen de accessoires, zoals een saxofoon, een bot en een schatkist met een ring en drietand geweldig vinden. Ideaal voor het naspelen van favoriete scènes uit de film of het bedenken van eigen avonturen.
  • Een geweldig verjaardagscadeau voor jongens of meisjes vanaf 4 jaar. Beloon kinderen met een creatief cadeautje waarmee ze urenlang zoet zijn en ze bovendien hun bouwvaardigheden en fantasie ontwikkelen.
  • De bouwbare speelgoedboot is ca. 15 cm lang, een mooi formaat om mee te spelen of neer te zetten. De set is compatibel met alle LEGO stenen, zodat kinderen deze kunnen uitbreiden naarmate hun bouwvaardigheden groeien.
  • Gedrukte bouwinstructies zijn fijn, maar digitale Instructions PLUS zijn nog leuker! Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen zelfs de jongste bouwers inzoomen op hun modellen en deze tijdens het bouwen visualiseren.
  • Met 4+ speelsets leren jonge kinderen op een leuke manier bouwen, waarbij ze hun zelfvertrouwen ontwikkelen met eenvoudige stappen. De sets laten kinderen en volwassenen het plezier van samen bouwen en spelen ontdekken.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 43191 Ariels feestboot

Officiële naam
LEGO Ariels feestboot
SKU
43191
EAN
5702016909944
Stenen
114
Thema
LEGO Disney
Categorie
boot
LEGO prijs
€ 34,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.