LEGO Eiffeltoren 10307

Bouw de ultieme versie van een van de beroemdste monumenten ter wereld met deze 10001-delige LEGO Eiffeltoren modelset voor volwassenen

lego 10307 eiffeltoren
  • 10001 Stenen
  • LEGO Icons Thema
  • 10307 SKU

De geruchten deden al langere tijd de ronde, maar nu is het officieel. In november 2022 wordt de hoogste LEGO set aller tijden uitgebracht. De nieuwe LEGO Eiffeltoren is namelijk maar liefst 149 centimeter hoog! En alsof dat nog niet genoeg is, behoort deze set tot een van de sets met de meeste elementen. Je …

Lees meer...

Prijzen LEGO Eiffeltoren 10307

LEGO.com LEGO.com € 629,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Icons sets

Omschrijving LEGO Eiffeltoren 10307

De geruchten deden al langere tijd de ronde, maar nu is het officieel. In november 2022 wordt de hoogste LEGO set aller tijden uitgebracht. De nieuwe LEGO Eiffeltoren is namelijk maar liefst 149 centimeter hoog! En alsof dat nog niet genoeg is, behoort deze set tot een van de sets met de meeste elementen. Je bouwt de gigantische Eiffeltoren met maar liefst 10.001 onderdelen. Daarbij bevat de LEGO 10307 set veel levensechte details en ervaar je met deze set een bouwervaring zoals nooit tevoren.

Niet de eerste LEGO Eiffeltoren, wel de grootste

LEGO 10307 Eiffel Tower

LEGO heeft al eerder sets van de Eiffeltoren uitgebracht, maar overtreft zichzelf met deze nieuwe set. De nieuwste set van de Eiffeltoren is de hoogste set tot nu toe en is daarbij ook nog eens enorm waarheidsgetrouw. Tijdens het bouwen zul je je blijven verbazen over de vele mooie details die LEGO aan deze set heeft toegevoegd. Bewonder de vele bogen, balustrades, dragers en dwarsverbindingen die van deze toren het monument maken dat het is.

Bouw de Eiffeltoren net als het origineel

De echte Eiffeltoren werd in vier delen opgebouwd. Ook deze LEGO replica van het indrukwekkende gebouw zet je in vier delen in elkaar. Het bouwproces volgt hierbij nauwkeurig dat van de echte Eiffeltoren. Dit geef je een uniek kijkje in het bouwkundig proces van dit meesterwerk van Gustave Eiffel. Ook leer je tijdens het bouwen van het monument nieuwe bouwtechnieken, waardoor het een unieke ervaring wordt. Het in elkaar zetten van de Eiffeltoren vraagt om heel wat bouwervaring en is daarom geschikt voor fanatieke bouwers vanaf 18 jaar.

Levensechte details

LEGO Eiffeltoren 10307 - Detail 1
LEGO Eiffeltoren 10307 - Detail 2

Deze geweldige LEGO Eiffeltoren zit vol met geweldige details. Van de 3 uitkijkplatforms tot aan de liften en van de omgeving tot aan de Franse vlag op de punt van de toren, je zult elke keer weer iets nieuws ontdekken. Tijdens het bouwen én daarna zul je je keer op keer verbazen over de levensechte details. Zelfs van onderen ziet de toren er net zo uit als het origineel. Jij staat vanaf nu wanneer je maar wilt onder deze indrukwekkende toren. Ook de bovenkant van de toren is waarheidsgetrouw. Hier vind je het kantoor van Gustave Eiffel zelf en ook de zendmast ontbreekt niet.

Een van de grootste LEGO modellen ooit gemaakt

Met een hoogte van 149 centimeter is deze LEGO set de hoogste LEGO set die tot nu toe is gemaakt. Ook de andere afmetingen zijn zeer zeker indrukwekkend te noemen. De toren is 57 centimeter breed en 57 centimeter diep. Het resultaat is een verbluffende toren die je aan iedereen wilt laten zien. Om het eenvoudiger te maken om het enorme model te verplaatsen, bestaat het uit vier losse delen. Ook is het voorzien van handvatten, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Meer dan alleen de Eiffeltoren

LEGO Eiffeltoren 10307 - Detail 3

Om een indrukwekkend en levensecht model neer te zetten, is alleen de Eiffeltoren niet voldoende. Daarom besteed je in deze set ook aandacht aan de omgeving. De boulevard onder de LEGO Eiffeltoren is in detail uitgewerkt. Van de bomen en de begroeiing tot aan de echte Parijse bankjes en straatlantaarns. Waan je even in de Franse stad tijdens het in elkaar zetten van deze set.

Een schitterend cadeau voor de echte liefhebber

Deze geweldige Eiffeltoren is het ultieme cadeau voor echte geschiedenisliefhebbers. Ook LEGO fans en reislustige mensen zullen zeker genieten van deze mooie set. Aan de set hangt een flink prijskaartje, maar hier krijg je dan ook een ongelooflijk cadeau voor terug. Dit model wordt het pronkstuk van jouw LEGO collectie en zal nog jaren lang voor verbluffende reacties blijven zorgen. Maak jij vast plek vrij voor dit pronkstuk?

Specificaties LEGO Eiffeltoren 10307

Officiële naam
LEGO Eiffeltoren
SKU
10307
UPC
673419355797
Stenen
10001
Thema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Leeftijd
18+ jaar
LEGO prijs
€ 629,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.