LEGO Titanic 10294

Het grootste schip ter wereld'

lego 10294 titanic
 • 9090 Stenen
 • LEGO Icons Thema
 • 10294 SKU

Iedereen kent de het verhaal van de Titanic. De tragedie over dit enorme schip is wereldberoemd. Het zogenaamde 'onzinkbare schip' kwam tijdens de eerste reis in 1912 in aanvaring met een ijsberg en was binnen drie uur gezonken. De verfilming van de ramp uit 1997 won in totaal 11 Oscars en is het nog steeds …

Lees meer...

Prijzen LEGO Titanic 10294

LEGO.com LEGO.com € 679,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Icons sets

Omschrijving LEGO Titanic 10294

Iedereen kent de het verhaal van de Titanic. De tragedie over dit enorme schip is wereldberoemd. Het zogenaamde 'onzinkbare schip' kwam tijdens de eerste reis in 1912 in aanvaring met een ijsberg en was binnen drie uur gezonken. De verfilming van de ramp uit 1997 won in totaal 11 Oscars en is het nog steeds een erg populair film.

Nu kun je de Titanic ook in zelf in huis halen. Met LEGO 10294 Titanic haal je een waarheidsgetrouwe LEGO versie van dit legendarische schip in huis. Ben jij klaar voor de grootste LEGO set die tot nu toe ooit gemaakt is?

Meer dan 9.000 steentjes

Dat de LEGO Titanic een fantastisch bouwwerk is, kun je wel met zekerheid zeggen. Het model is maar liefst 135 centimeter lang en bestaat uit meer dan 9.000 steentjes. In totaal is het schip 44 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 135 centimeter lang. Dit betekent dat het model een schaal van 1:200 heeft.

Je bouwt een model met veel waarheidsgetrouwe details. Onder andere de brug, het promenadedek en het zwembad van schip bouw je tot in detail na. Ook de grote trap, de rokersruimte en het ketelhuis ontbreken zeker niet. Om al deze details goed te kunnen bewonderen, is het schip opgedeeld in drie secties. Zo kun je alle details de aandacht geven die ze verdienen.

Stel het schip tentoon

Nadat je uren vol overgave hebt gebouwd aan de LEGO Titanic, wil je deze natuurlijk mooi tentoonstellen. Zo kan iedereen jouw bouwprestatie én het fantastische schip bewonderen. Hiervoor krijg je een naamplaatje en handige standaard bij LEGO 10294 Titanic.

Zoek de perfecte plek uit in je huis en geeft de Titanic een fantastische plek. Iedereen zal onder de indruk zijn van de grote schaal, de vele details en de grandeur van het schip. En dan hebben ze bewegende details nog niet eens gezien.

Draai aan de schroeven om de zuigermotoren binnenin het schip te laten draaien. Licht het anker en verstel de gespannen lijn tussen de masten. Zo lijkt het model nóg echter.

Voor fans van LEGO en de Titanic

Deze LEGO set is het perfecte cadeau voor elke Titanic fan, maar ook elke LEGO zal enthousiast worden van de enorme bouwuitdaging die dit schip biedt. Verras iemand met deze geweldige uitdaging en het schitterende resultaat. Kijken naar dit model gaat nooit vervelen.

Keer op keer sta je weer versteld van de overweldigende details, de grootte van het model en de kolossale prestatie. Zelfs mensen die geen fan zijn van de Titanic, zullen de schoonheid van het schip inzien met dit model.

De ultieme uitdaging

De grootste LEGO set tot nu toe, inclusief fantastische details, biedt de ultieme bouwuitdaging voor elke volwassen LEGO fan. Ga de uitdaging aan en geniet daarna dag in dag uit van de geweldige prestatie die je geleverd hebt.

Heb jij de perfecte plek voor de legendarische Titanic al in gedachten? Wacht dan niet langer en haal deze geweldige bouwuitdaging in huis!

 • Bouw een prachtige LEGO modelversie van de beroemdste oceaanstomer ter wereld met deze LEGO Titanic 10294 modelset. Met meer dan 9000 onderdelen vormt deze set de ultieme bouwuitdaging.
 • Maak de historische Titanic nauwkeurig na met dit model met een schaal van 1:200. Het schip bevat talloze authentieke details, waaronder 300 patrijspoorten, de bekende brug, reddingsboten, bankjes, een vrachtkraan en nog veel meer.
 • Het schip kan in 3 delen worden gesplitst, waardoor je de gedetailleerde binnenkant goed kunt bekijken. Zet het in elkaar en bewonder de grote trap, de cabines, de eetzaal, de rokersruimte, de leeszaal en het zwembad.
 • Bouw en ontdek de realistische functies van een werkend schip. Draai aan de schroeven om de zuigermotoren binnenin te zien draaien.
 • Dit kolossale model van de Titanic is een historisch verzamelobject dat wordt geleverd met een standaard voor elke sectie. Plaats als finishing touch het naamplaatje op de boeg.
 • Deze set biedt volwassen LEGO bouwers, geschiedenisliefhebbers en iedereen die is geïnteresseerd in het verhaal van de Titanic een boeiende bouwervaring. Het is ook een prachtig cadeau voor verzamelaars van historische objecten.
 • Een van de grootste en langste LEGO modellen ooit: ca. 135 cm lang, 44 cm hoog en 16 cm breed.
 • Dit LEGO displaymodel van de Titanic om te verzamelen maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets voor volwassenen die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.
 • LEGO bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
 • Bij LEGO onderdelen staan veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Specificaties LEGO Titanic 10294

Officiële naam
LEGO Titanic
SKU
10294
UPC
673419340335
Stenen
9090
Thema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Categorie
boot
Leeftijd
18+ jaar
LEGO prijs
€ 679,99
VIP voorverkoop
1 november 2021
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.