LEGO Bezoek van de Kerstman 10293

Zeldzaam

Het is kerst en de Kerstman is onderweg!

lego 10293 bezoek van de kerstman
 • 1445 Stenen
 • LEGO Icons Thema
 • 10293 SKU

Een bezoekje van de enige echte Kerstman, wie wil dat nou niet?! Met LEGO Santa's Visit kan de droom van elke kerstliefhebber keer op keer uitkomen. Bouw het gedetailleerde kersthuis en geniet van de vele verrassingen. Van de verlichte kerstboom in de tuin tot aan de sokken boven de open haard, aan alle tradities is gedacht. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Bezoek van de Kerstman 10293

Dreamland.be Dreamland.be -4% € 76,46 Bekijk
Bol.com Bol.com € 99,90 Bekijk
LEGO.com LEGO.com € 99,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Icons sets

Omschrijving LEGO Bezoek van de Kerstman 10293

Een bezoekje van de enige echte Kerstman, wie wil dat nou niet?! Met LEGO Santa's Visit kan de droom van elke kerstliefhebber keer op keer uitkomen. Bouw het gedetailleerde kersthuis en geniet van de vele verrassingen.

Van de verlichte kerstboom in de tuin tot aan de sokken boven de open haard, aan alle tradities is gedacht. Welk detail vind jij het mooiste?

Kom in Kerstsferen

Of het nou een week voor kerst is, of dat het hartje zomer is, met LEGO 10293 kom je altijd in de kerstsfeer. Zodra je het besneeuwde dak van het huis ziet, de koekjes en melk bij de open haard, de vrolijk ingepakte cadeautjes en de gezellig gedekte tafel, hoop je dat het december is.

LEGO Santa's Visit is onderdeel van de speciale LEGO Winterdorp collectie. Deze bouwsets voor volwassenen zijn allemaal in kerstthema. Bouw je eigen LEGO kerstdorp en geniet van alle gezelligheid.

Een perfect cadeau voor de feestdagen

Deze LEGO bouwset is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Niet alleen zal de ontvanger genieten van bouwproces, maar ook daarna is het huis een schitterend accessoire voor in huis. Het huis is 19 centimeter hoog, 27 centimeter breed en 16 centimeter diep.

Het bestaat uit twee verdiepingen. Draai het achterste dak naar buiten, zodat je beter bij de slaapkamer komt. Bovendien liggen er overal in huis cadeautjes verstopt. Kun jij ze allemaal vinden?

Kerst is niet compleet zonder kerstman

Ho-ho-ho! In deze LEGO set mag de enige echte Kerstman natuurlijk niet ontbreken. De Kerstman staat met zijn zak vol cadeautjes vrolijk op het dak te wachten. Laat hem door de schoorsteen in de open haard belanden en het feest kan beginnen.

Wil je er graag wat kerstverlichting bij? Druk op de bovenkant van de kerstboom in de tuin en zie hoe de lampjes in de boom zachtjes gaan branden. Verder krijg je bij het huis een vader, moeder en dochter. Zo speel je de knusse kerstdagen zo vaak na als je zelf wilt. Laat kerst nu maar komen!

Perfect voor kerstliefhebbers

Deze LEGO set is het ideale cadeau voor elke kerstliefhebber. Je zult veel plezier beleven aan zowel het bouwen als het bewonderen van het gedetailleerde model. Zet het huis daarna op een mooie plek en gebruik het als unieke kerstversiering.

Combineer deze set met de andere LEGO Winterdorp sets voor een fantastisch winterdorp in je eigen woonkamer. Dat wordt gegarandeerd genieten deze kerst!

 • Geniet van een magische bouwervaring met deze LEGO Bezoek van de Kerstman (10293) bouwset. Ontdek alle traditionele details rondom het bezoek van de Kerstman met een betoverend kersthuis om neer te zetten.
 • De set bevat 4 minifiguren: vader, moeder, dochter en de Kerstman, zodat je eindeloze knusse kerstdagen met het hele gezin kunt naspelen. Kijk hoe de Kerstman via de schoorsteen in de open haard belandt.
 • Bekijk alle feestelijke details aan de binnenkant. Zo hanger er sokken boven de open haard, staan er een bord met koekjes en een glas melk klaar voor de Kerstman en zijn door het hele huis cadeautjes verstopt.
 • Dit model ziet er vanuit elke hoek prachtig uit, waardoor het de perfecte blikvanger voor tijdens de feestdagen is. Bewonder bijvoorbeeld de schattige keuken met bouwbare keukenmachine.
 • Geef jouw kerstdecoraties een feestelijke gloed. De kerstboom heeft een verlichtingssteen (inclusief batterij) die oplicht wanneer je op de boom drukt.
 • Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau? Deze modelbouwset is ideaal voor LEGO fans of voor een volwassene of familielid die graag een modelbouwset van een prachtige blikvanger zou krijgen.
 • Dit kersthuis om te verzamelen is ca. 19 cm hoog, 27 cm breed en 16 cm diep. Het achterste dak kan naar buiten worden gedraaid, zodat je nog beter bij de slaapkamer op de eerste verdieping kunt.
 • Dit bouwbare verzamelmodel van een kersthuis maakt deel uit van de LEGO Winterdorp collectie, een reeks creatieve bouwsets in kerstsfeer die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans.
 • LEGO bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
 • Bij LEGO onderdelen staan veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Specificaties LEGO Bezoek van de Kerstman 10293

Officiële naam
LEGO Bezoek van de Kerstman
SKU
10293
EAN
5702016914313
UPC
673419340328
Stenen
1445
Thema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Categorie
kerst
Leeftijd
18+ jaar
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 79,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.