LEGO Rugzak – Aap 5006495

Rugzak met aap voor peuters

backpack monkey 5006495
  • LEGO DUPLO Thema
  • 5006495 SKU

De ideale rugzak voor de avonturen van elke jonge dierenliefhebber! Deze waterbestendige rugzak met een afbeelding van een knuffelaap op de achterkant is gemaakt van milieuvriendelijk polyester voor extra duurzaamheid. Een stevige dubbele ritssluiting geeft toegang tot een ruim hoofdvak waarin bijvoorbeeld een boek of een sweatshirt past. Het voorvak met rits is handig voor …

Lees meer...

Prijzen LEGO Rugzak – Aap 5006495

LEGO.com LEGO.com € 44,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO DUPLO sets

Omschrijving LEGO Rugzak – Aap 5006495

De ideale rugzak voor de avonturen van elke jonge dierenliefhebber! Deze waterbestendige rugzak met een afbeelding van een knuffelaap op de achterkant is gemaakt van milieuvriendelijk polyester voor extra duurzaamheid. Een stevige dubbele ritssluiting geeft toegang tot een ruim hoofdvak waarin bijvoorbeeld een boek of een sweatshirt past. Het voorvak met rits is handig voor snacks en kleinere spulletjes.

  • Rugzak met aap voor peuters – kleurige rugzak met dierenopdruk en verstelbare schouderbanden, stevige dubbele ritssluiting, voorvak met rits en reflecterende biezen.
  • Praktisch en leuk – van zeer duurzaam en waterbestendig gerecycled PET uit hergebruikte plastic flessen.
  • Volop ruimte – ca. 30 cm hoog, 27 cm breed en 12 cm diep.

Specificaties LEGO Rugzak – Aap 5006495

Officiële naam
LEGO Rugzak – Aap
SKU
5006495
UPC
757894513221
Thema
LEGO DUPLO
LEGO prijs
€ 44,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.