BAGAGELABEL HQ UIT DE LEGO BATMAN FILM 5005296

Zeldzaam

Laat Harley Quinn je koffers bewaken!

bagagelabel hq uit de lego 5005296 batman film
  • LEGO Batman Thema
  • 5005296 SKU

Neem op elke reis een kleurrijke superschurk met je mee door het bagagelabel van Harley Quinn uit DE LEGO BATMAN FILM te gebruiken. Schrijf je contactgegevens op de achterzijde en bevestig het label aan je koffer of rugzak.Met een elastisch, siliconen bagagelabel in de vorm van de personage Harley Quinn uit DE LEGO BATMAN FILM. …

Lees meer...

Prijzen BAGAGELABEL HQ UIT DE LEGO BATMAN FILM 5005296

LEGO.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Batman sets

Omschrijving BAGAGELABEL HQ UIT DE LEGO BATMAN FILM 5005296

Neem op elke reis een kleurrijke superschurk met je mee door het bagagelabel van Harley Quinn uit DE LEGO BATMAN FILM te gebruiken. Schrijf je contactgegevens op de achterzijde en bevestig het label aan je koffer of rugzak.

  • Met een elastisch, siliconen bagagelabel in de vorm van de personage Harley Quinn uit DE LEGO BATMAN FILM. Er is aan de achterkant ruimte om je contactgegevens te noteren en er is een Y-vormige strip aangebracht om het label aan je bagage te bevestigen.
  • Het product is meer dan 13 cm lang en 8 cm breed.

Specificaties BAGAGELABEL HQ UIT DE LEGO BATMAN FILM 5005296

Officiële naam
BAGAGELABEL HQ UIT DE LEGO BATMAN FILM
SKU
5005296
EAN
4895028517540
Thema
LEGO Batman
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 9,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.