BAGAGELABEL VAN DE LEGO BATMAN FILM 5005273

Zeldzaam

Label je tassen in Batman stijl!

bagagelabel van de lego 5005273 batman film
  • LEGO Batman Thema
  • 5005273 SKU

Vertrouw de Dark Knight je spullen toe met dit opvallende Batman bagagelabel van DE LEGO BATMAN FILM. Schrijf je contactgegevens op het kaartje, schuif het in de achterkant van het label en maak het vast aan je tas of rugzak. Met een elastisch siliconen bagagelabel in de vorm van de Batman figuur uit DE LEGO …

Lees meer...

Prijzen BAGAGELABEL VAN DE LEGO BATMAN FILM 5005273

LEGO.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Batman sets

Omschrijving BAGAGELABEL VAN DE LEGO BATMAN FILM 5005273

Vertrouw de Dark Knight je spullen toe met dit opvallende Batman bagagelabel van DE LEGO BATMAN FILM. Schrijf je contactgegevens op het kaartje, schuif het in de achterkant van het label en maak het vast aan je tas of rugzak.

  • Met een elastisch siliconen bagagelabel in de vorm van de Batman figuur uit DE LEGO BATMAN FILM, een Y-vormige strip om het label aan je bagage te bevestigen en een uitschuifbare achterkant met daarin een kaartje waarop je je contactgegevens kunt noteren.

  • Afmetingen: 14 cm lang en 8 cm breed.

Specificaties BAGAGELABEL VAN DE LEGO BATMAN FILM 5005273

Officiële naam
BAGAGELABEL VAN DE LEGO BATMAN FILM
SKU
5005273
EAN
4895028517274
Thema
LEGO Batman
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 9,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.