LEGO Batman sleutelhanger 854235

batman keyring 854235
  • LEGO Batman Thema
  • 854235 SKU

Inspireer een jonge superheld overal en altijd met deze LEGO DC Batman sleutelhanger (854235). De Batman minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring kan worden vastgemaakt aan een sleutelbos, tas, rugzak of iets anders. Een leuke cadeautip voor kinderen vanaf 6 jaar. Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een Batman minifiguur, bevestigd aan een stevige …

Lees meer...

Prijzen LEGO Batman sleutelhanger 854235

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Batman sets

Omschrijving LEGO Batman sleutelhanger 854235

Inspireer een jonge superheld overal en altijd met deze LEGO DC Batman sleutelhanger (854235). De Batman minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring kan worden vastgemaakt aan een sleutelbos, tas, rugzak of iets anders. Een leuke cadeautip voor kinderen vanaf 6 jaar.

  • Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een Batman minifiguur, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp voor een vleugje superheldenstijl, waar je ook bent
  • Cadeau-idee voor kinderen – de LEGO DC Batman sleutelhanger is ca. 9 cm lang en een echte verrassing voor fans van LEGO speelsets en superheldenfilms

Specificaties LEGO Batman sleutelhanger 854235

Officiële naam
LEGO Batman sleutelhanger
SKU
854235
UPC
673419380058
Thema
LEGO Batman
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.