LEGO Rugzak met geblokt patroon – citrus 5007544

Rugzak met Afrikaanse dieren voor kleine avonturiers

block backpack citrus 5007544
  • LEGO DUPLO Thema
  • 5007544 SKU

De ideale rugzak voor de wilde avonturen van elke jonge dierenliefhebber! Deze waterbestendige rugzak met geblokte afbeeldingen van Afrikaanse dieren in frisse citruskleuren is gemaakt van milieuvriendelijk polyester voor extra duurzaamheid. Een stevige dubbele ritssluiting geeft toegang tot een ruim hoofdvak waarin bijvoorbeeld een boek of een sweatshirt past. Het voorvak met rits is handig …

Lees meer...

Prijzen LEGO Rugzak met geblokt patroon – citrus 5007544

LEGO.com LEGO.com € 47,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO DUPLO sets

Omschrijving LEGO Rugzak met geblokt patroon – citrus 5007544

De ideale rugzak voor de wilde avonturen van elke jonge dierenliefhebber! Deze waterbestendige rugzak met geblokte afbeeldingen van Afrikaanse dieren in frisse citruskleuren is gemaakt van milieuvriendelijk polyester voor extra duurzaamheid. Een stevige dubbele ritssluiting geeft toegang tot een ruim hoofdvak waarin bijvoorbeeld een boek of een sweatshirt past. Het voorvak met rits is handig voor snacks en kleinere spulletjes.

  • Dierenrugzak voor peuters – kleurrijke rugzak met dierenopdruk en verstelbare schouderbanden, stevige dubbele ritssluiting, voorvak met rits en reflecterende biezen
  • Praktisch en leuk – van zeer duurzaam en waterbestendig gerecycled PET uit hergebruikte plastic flessen
  • Volop ruimte – ca. 30 cm hoog, 27 cm breed en 12 cm diep

Specificaties LEGO Rugzak met geblokt patroon – citrus 5007544

Officiële naam
LEGO Rugzak met geblokt patroon – citrus
SKU
5007544
Thema
LEGO DUPLO
LEGO prijs
€ 47,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.