LEGO Meisje in chilipeperpak sleutelhanger 854234

Minifiguur om aan je spullen te bevestigen van het meisje in chilipeperpak

chili girl keyring 854234
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 854234 SKU

De LEGO Meisje in chilipeperpak sleutelhanger (854234) combineert een praktisch product met een leuke minifiguur in chilipeperpak! Of je de sleutelhanger nu aan je sleutels, tas, rugzak of iets anders bevestigt: de stevige metalen ring en ketting zorgen ervoor dat de vurige figuur stevig vast blijft zitten. Deze leuke sleutelhanger is een praktisch cadeau voor …

Lees meer...

Prijzen LEGO Meisje in chilipeperpak sleutelhanger 854234

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Meisje in chilipeperpak sleutelhanger 854234

De LEGO Meisje in chilipeperpak sleutelhanger (854234) combineert een praktisch product met een leuke minifiguur in chilipeperpak! Of je de sleutelhanger nu aan je sleutels, tas, rugzak of iets anders bevestigt: de stevige metalen ring en ketting zorgen ervoor dat de vurige figuur stevig vast blijft zitten. Deze leuke sleutelhanger is een praktisch cadeau voor pittige types van 10 jaar en ouder.

  • Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een minifiguur van het meisje in chilipeperpak, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp voor wat extra pit
  • Cadeau-idee voor kinderen – de LEGO Meisje in chilipeperpak sleutelhanger is ca. 9 cm lang en geschikt voor chilifans van 10 jaar en ouder

Specificaties LEGO Meisje in chilipeperpak sleutelhanger 854234

Officiële naam
LEGO Meisje in chilipeperpak sleutelhanger
SKU
854234
UPC
673419379953
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.