LEGO Creeper sleutelhanger 854242

Creeper minifiguur om aan je spullen te bevestigen

creeper keyring 854242
  • LEGO Minecraft Thema
  • 854242 SKU

Met de LEGO Minecraft Creeper sleutelhanger (854242) kunnen Minecraft spelers een van de bekendste personages uit de game overal mee naartoe nemen. Een minifiguur van de beruchte mob is bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring die gemakkelijk aan sleutels, tassen, rugzakken en meer kan worden vastgemaakt. Deze grappige sleutelhanger is een praktisch cadeau …

Lees meer...

Prijzen LEGO Creeper sleutelhanger 854242

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minecraft sets

Omschrijving LEGO Creeper sleutelhanger 854242

Met de LEGO Minecraft Creeper sleutelhanger (854242) kunnen Minecraft spelers een van de bekendste personages uit de game overal mee naartoe nemen. Een minifiguur van de beruchte mob is bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring die gemakkelijk aan sleutels, tassen, rugzakken en meer kan worden vastgemaakt. Deze grappige sleutelhanger is een praktisch cadeau voor Minecraft spelers van 10 jaar en ouder.

  • Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een Creeper minifiguur, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp om iedereen te laten weten dat je een Minecraft fan bent
  • Cadeau-idee voor kinderen – de LEGO Minecraft Creeper sleutelhanger is ca. 9 cm lang en een leuke verrassing voor elke Minecraft fan

Specificaties LEGO Creeper sleutelhanger 854242

Officiële naam
LEGO Creeper sleutelhanger
SKU
854242
UPC
673419379618
Thema
LEGO Minecraft
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.