LEGO Gouden zwaard 854259

LEGO NINJAGO speelgoedzwaard voor avontuurlijke rollenspellen

golden sword 854259
  • LEGO NINJAGO Thema
  • 854259 SKU

Kinderen kunnen niet wachten om spannende avonturen te beleven in de rol van hun ninjahelden met dit LEGO NINJAGO Gouden zwaard (854259). Het speelgoedzwaard is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een stevig handvat met de uitstraling van gesneden hout en een groot lemmet met een opvallende afbeelding. Hiermee raakt elke kleine ninja geïnspireerd …

Lees meer...

Prijzen LEGO Gouden zwaard 854259

LEGO.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO NINJAGO sets

Omschrijving LEGO Gouden zwaard 854259

Kinderen kunnen niet wachten om spannende avonturen te beleven in de rol van hun ninjahelden met dit LEGO NINJAGO Gouden zwaard (854259). Het speelgoedzwaard is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een stevig handvat met de uitstraling van gesneden hout en een groot lemmet met een opvallende afbeelding. Hiermee raakt elke kleine ninja geïnspireerd om de NINJAGO fantasiewereld in te duiken en urenlang leuk en actief rollenspel te beleven.

  • NINJAGO speelgoedzwaard – kinderen van 6 jaar en ouder kunnen in de huid kruipen van hun favoriete ninjahelden en allerlei fantasieavonturen beleven met dit Gouden zwaard (854259)
  • Leuk cadeau voor ninjafans – dit speelgoedzwaard is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor creatieve kinderen die graag hun verbeelding gebruiken
  • Afmetingen – het Gouden zwaard is volledig gemaakt van gerecyclede plastic flessen en is ca. 52 cm hoog

Specificaties LEGO Gouden zwaard 854259

Officiële naam
LEGO Gouden zwaard
SKU
854259
Thema
LEGO NINJAGO
LEGO prijs
€ 9,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.