LEGO Harley Quinn sleutelhanger 854238

Minifiguur van Harley Quinn om aan je spullen te bevestigen

harley quinn keyring 854238
  • LEGO Batman Thema
  • 854238 SKU

Fans van Batman, The Joker en de DC films zullen dol zijn op deze LEGO DC Harley Quinn sleutelhanger (854238). De stevige metalen ring en ketting met een minifiguur van het eigenzinnige personage kan gemakkelijk aan een sleutelbos, tas, rugzak of ander voorwerp worden vastgemaakt. Een geweldig cadeau-idee voor jonge superhelden vanaf 10 jaar. Sleutelhanger …

Lees meer...

Prijzen LEGO Harley Quinn sleutelhanger 854238

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Batman sets

Omschrijving LEGO Harley Quinn sleutelhanger 854238

Fans van Batman, The Joker en de DC films zullen dol zijn op deze LEGO DC Harley Quinn sleutelhanger (854238). De stevige metalen ring en ketting met een minifiguur van het eigenzinnige personage kan gemakkelijk aan een sleutelbos, tas, rugzak of ander voorwerp worden vastgemaakt. Een geweldig cadeau-idee voor jonge superhelden vanaf 10 jaar.

  • Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een Harley Quinn minifiguur, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp voor een vleugje superheldenstijl, waar je ook bent
  • Cadeau-idee voor kinderen – de Harley Quinn sleutelhanger is ca. 9 cm lang en een echte verrassing voor fans van LEGO speelsets en superheldenfilms

Specificaties LEGO Harley Quinn sleutelhanger 854238

Officiële naam
LEGO Harley Quinn sleutelhanger
SKU
854238
UPC
673419379984
Thema
LEGO Batman
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.