LEGO Imperium zwaard 854261

Met het LEGO NINJAGO speelgoedzwaard kunnen ninjafans rollenspellen spelen

imperium sword 854261
  • LEGO NINJAGO Thema
  • 854261 SKU

Kinderen kunnen hun favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met dit indrukwekkende LEGO NINJAGO Imperium zwaard (854261). Het speelgoedzwaard is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een groot gouden blad in de vorm van een hakmes met een bliksemafbeelding en een handvat met een beschermingslus. Het zwaard zal kinderen inspireren om …

Lees meer...

Prijzen LEGO Imperium zwaard 854261

LEGO.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO NINJAGO sets

Omschrijving LEGO Imperium zwaard 854261

Kinderen kunnen hun favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met dit indrukwekkende LEGO NINJAGO Imperium zwaard (854261). Het speelgoedzwaard is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een groot gouden blad in de vorm van een hakmes met een bliksemafbeelding en een handvat met een beschermingslus. Het zwaard zal kinderen inspireren om de actiewereld van NINJAGO binnen te stappen voor geweldige avonturen met hun ninjahelden.

  • NINJAGO speelgoedzwaard – kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met dit indrukwekkende Imperium zwaard (854261)

  • Cadeau voor ninjafans – dit speelgoedzwaard is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen die graag doen alsof ze Kai, Nya, Lloyd of een andere ninja zijn
  • Afmetingen – het Imperium zwaard is ca. 51 cm lang

Specificaties LEGO Imperium zwaard 854261

Officiële naam
LEGO Imperium zwaard
SKU
854261
Thema
LEGO NINJAGO
LEGO prijs
€ 9,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.