LEGO 10241 Maersk Line Triple-E

De Maersk Triple-E is het grootste transportschip ter wereld.

LEGO Maersk Line Triple-E 10241
  • 1518 Stenen
  • LEGO Creator Expert Thema
  • 10241 SKU

De Maersk Triple-E is het grootste transportschip ter wereld. Nu als LEGO 10241 Exclusives Maersk Container Ship ook beschikbaar in maar liefst 1500 kleine LEGO steentjes. Een model met ongelofelijke details en zeldzame kleuren zoals azuurblauw, donkerrood, pastelblauw en pastelgroen. De goudkleurige schroefbladen drijven twin propeller motoren aan, die je kunt bekijken door het ingebouwde …

Lees meer...

Prijzen LEGO 10241 Maersk Line Triple-E

Lego.com LEGO.com € 139,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Creator Expert sets

Omschrijving LEGO 10241 Maersk Line Triple-E

De Maersk Triple-E is het grootste transportschip ter wereld. Nu als LEGO 10241 Exclusives Maersk Container Ship ook beschikbaar in maar liefst 1500 kleine LEGO steentjes. Een model met ongelofelijke details en zeldzame kleuren zoals azuurblauw, donkerrood, pastelblauw en pastelgroen. De goudkleurige schroefbladen drijven twin propeller motoren aan, die je kunt bekijken door het ingebouwde venster aan bakboord van het schip. Deze authentieke set bestaat uit een standaard en een plaquette met gedetailleerde informatie over het schip. Als finishing touch, ligt er de gouden munt onder de mast, zoals bij alle Maersk Line schepen - voor geluk op hun reizen.

Specificaties LEGO 10241 Maersk Line Triple-E

Officiële naam
LEGO Maersk Line Triple-E
SKU
10241
EAN
5702015122450
Stenen
1518
Thema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Categorie
boot
LEGO prijs
€ 139,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.