LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus 10279

Denk terug aan al je avonturen met dit displaymodel om te verzamelen

lego 10279 volkswagen t2 kampeerbus
 • 2207 Stenen
 • LEGO Icons Thema
 • 10279 SKU

De welbekende Volkswagen T2 Camper komt tot leven in LEGO 10279. Deze uitgebreide LEGO set zit vol met leuke details en verrassende toevoegingen om elke LEGO én Volkswagen fan te betoveren. Wat dacht je van het gedetailleerde interieur, de stoffen gordijnen en de stoffen pop-up tent? De LEGO Volkswagen T2 Camper schreeuwt om avontuur. Welke reizen …

Lees meer...

Prijzen LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus 10279

Dreamland.be Dreamland.be -1% € 159,00 Bekijk
Lego.com LEGO.com € 159,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Icons sets

Omschrijving LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus 10279

De welbekende Volkswagen T2 Camper komt tot leven in LEGO 10279. Deze uitgebreide LEGO set zit vol met leuke details en verrassende toevoegingen om elke LEGO én Volkswagen fan te betoveren. Wat dacht je van het gedetailleerde interieur, de stoffen gordijnen en de stoffen pop-up tent?

De LEGO Volkswagen T2 Camper schreeuwt om avontuur. Welke reizen beleef jij met dit wonderbaarlijke en authentieke bouwwerk?

Terug in de tijd met LEGO 10279

Ben je zelf ooit op pad geweest met een echte Volkswagen kampeerbus? Of ben je gewoon groot bewonderaar van deze unieke busjes? Wat jouw herinnering aan deze busjes ook is, je zult veel plezier beleven aan het bouwen van dit retro voertuig.

De grote voorruit herken je direct, net zoals de schuifdeur. Je kunt zelfs motorkap openen en de motor van het busje bekijken. In de keuken van de LEGO Volkswagen T2 Camper vind je een gootsteen, koelkast en gasfornuis.

Ook een uitklapbare tafel en opklapbare bedbank ontbreken niet. De kampeerbus heeft alles in zich om fantastische avonturen mee te beleven.

Nieuwe LEGO onderdelen

Niet alleen Volkswagen fans zullen genieten van dit retro bouwwerk, ook LEGO fans zullen veel plezier beleven aan de Volkswagen Kampeerbus. LEGO heeft namelijk allerlei nieuwe LEGO onderdelen ontworpen, speciaal voor dit voertuig.

Zo hebben de banden een nieuwe vorm en zijn onderdelen zoals de voorruit en de stoffen pop-up tent ook uniek. Met in totaal meer dan 2200 steentjes is dit een bouwuitdaging die je niet snel vergeet.

Maak het persoonlijk

De blauw-witte kleur van de Volkswagen T2 Kampeerbus is erg kenmerkend voor dit voertuig. Wil je de bus graag een persoonlijk tintje geven? Met de bijgeleverde flower-power stickers versier je de bus zoals jij wilt. Daarna is het nog leuker om deze bus op een mooie plek in huis neer te zetten.

De kampeerbus is 15 centimeter hoog, 35 centimeter lang en 14 centimeter breed. Dat wordt een echte blikvanger in de kamer. Heb jij er al een goed plekje voor?

Blijf je verbazen

De LEGO Volkswagen T2 Camper zal je blijven verbazen. Of het nou de surfplank, het reservewiel, de opklapbare stoelen of de werkende besturing is, je ontdekt bij deze LEGO set steeds weer iets nieuws. Dat maakt de LEGO Volkswagen T2 kampeerbus ook een ideaal cadeau voor elke Volkswagen en LEGO fan.

Het is een fantastische bouwervaring, waar je daarna nog vele uren speelplezier van hebt. Of geniet keer op keer van het uitzicht op je eigen Volkswagen camper. Droom jij al van nieuwe avonturen?

 • Bouw een getrouwe LEGO modelversie van de Volkswagen T2 Kampeerbus. Bewonder alle authentieke kenmerken en geef dit klassieke verzamelobject daarna een mooi plekje.
 • Bekijk de authentieke ontwerpdetails, zoals de bekende grote voorruit en de schuifdeur. Probeer het werkende stuur uit en open de motorkap om de motor te bekijken.
 • Ontdek een heleboel kenmerken en accessoires in dit Volkswagen busje, waaronder stoffen gordijntjes, een stoffen pop-uptent, een surfplank en 2 opklapbare stoelen.
 • Dit model is ontworpen voor volwassen LEGO bouwers en kampeerliefhebbers en biedt een boeiende bouwervaring – ideaal als je op zoek bent naar een leuk cadeau of verzamelobject voor fans van VW kampeerbusjes.
 • Afmetingen: ca. 15 cm hoog, 35 cm lang en 14 cm breed – echt een opvallende blikvanger.
 • Met zijn opvallende blauw-witte kleurenschema ziet dit model er fantastisch uit in elke kamer. Gebruik de flowerpower-stickers om jouw busje een persoonlijk tintje te geven.
 • Binnenin vind je een campingkeuken met een gasfornuis, gootsteen, koelkast en uitklapbare tafel, plus een opklapbare bedbank.
 • Deze LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.
 • LEGO bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
 • Bij LEGO onderdelen gaan veiligheid en kwaliteit voor alles. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Specificaties LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus 10279

Officiële naam
LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus
SKU
10279
EAN
5702016913736
Stenen
2207
Thema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Leeftijd
18+ jaar
LEGO prijs
€ 159,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.