LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Meer dan een club

LEGO 10284 Camp Nou – FC Barcelona
 • 5509 Stenen
 • LEGO Icons Thema
 • 10284 SKU

Camp Nou is het wereldberoemde voetbalstadion van FC Barcelona. In het indrukwekkende stadion zijn al heel wat legendarische voetbalwedstrijden gespeeld. Nu kun je deze allemaal herbeleven óf je eigen wedstrijden spelen met LEGO Camp Nou. De set zit boordevol authentieke details en elementen die zowel door voetbalfans als door LEGO fans zeker gewaardeerd zullen worden. Waar …

Lees meer...

Prijzen LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Lego.com LEGO.com € 197,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be € 329,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO Icons sets

Omschrijving LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Camp Nou is het wereldberoemde voetbalstadion van FC Barcelona. In het indrukwekkende stadion zijn al heel wat legendarische voetbalwedstrijden gespeeld. Nu kun je deze allemaal herbeleven óf je eigen wedstrijden spelen met LEGO Camp Nou.

De set zit boordevol authentieke details en elementen die zowel door voetbalfans als door LEGO fans zeker gewaardeerd zullen worden. Waar zet jij deze geweldige ode aan het voetbalstadion neer?

Op te delen in vijf delen

Het bouwen van LEGO 10284 is een flinke klus waar je veel plezier aan zult beleven. Met meer dan 5500 steentjes zet je een gedetailleerd voetbalstadion neer. Van de zijtribune met de tekst 'Més Que Un Club', tot aan de scoreborden en de spelerstunnel, alles is aanwezig. Je bouwt zelfs een spelersbus, waarmee het team bij het stadion arriveert.

Na het bouwen is het plezier nog niet over. Bewonder de vele details en geniet van jouw bouwwerk. LEGO Camp Nou is in vijf delen te splitsen, waardoor je overal goed bij kunt en je de opbouw van het stadion goed kunt zien.

Aan elk detail is gedacht

LEGO heeft bij het ontwerpen van LEGO 10284 aan alle details gedacht. Spandoeken en vlaggen in de kleuren van FC Barcelona brengen de wedstrijddag tot leven, terwijl de Barça logo's en andere stickers het stadion nog realistischer maken.

Als je jouw LEGO Camp Nou volledig in elkaar hebt gezet heb je een indrukwekkend stadion van zo'n 20 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 46 centimeter diep. Dat wordt een pronkstuk in het huis van elke FC Barcelona fan.

Duik in de geschiedenis

Niet alleen de set zelf, maar zelfs het instructieboekje van deze LEGO set zit vol met details. Aan de hand van de rijk geïllustreerde bouwinstructies wordt dit project een heel stuk gemakkelijker.

Tegelijkertijd ontdek je in dit boekje de geschiedenis van de legendarische club en lees je een interview met de ontwerper die deze LEGO set ontworpen heeft. Zo raak je geïnspireerd en is het bouwen van deze set nóg leuker.

Perfect cadeau voor FC Barcelona fans

Ben of ken jij een echte FC Barcelona fan? Dan mag deze set niet in de collectie ontbreken. Na het bouwen is deze miniatuurversie van Camp Nou een echte blikvanger in jouw woning. Zo geniet je keer op keer van deze schitterende LEGO bouwset. Heb jij al een goed plekje in gedachten voor Camp Nou?

 • Deze spectaculaire set biedt volwassen FC Barcelona fans een boeiend bouwproject. Elke voetbalfan zal het geweldig vinden om een getrouw LEGO verzamelmodel van FC Barcelona's beroemde Camp Nou stadion te bouwen.
 • Bekijk de getrouwe interpretatie van het veld, de tribunes en de ingang van deze LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284 bouwset. Je kunt het model splitsen in 5 delen, zodat je overal gemakkelijk bij kunt.
 • De extra details brengen de spanning van een wedstrijddag pas echt tot leven. Bewonder de perstribune, spelerstunnel en spelersbus, plus spandoeken en vlaggen in de clubkleuren van FC Barcelona.
 • Deze LEGO bouwset van het FC Barcelona stadion voor volwassenen is een superleuk cadeau voor iedereen die van voetbalspullen, FC Barcelona merchandise en verzamelobjecten houdt.
 • Afmetingen: ca. 20 cm hoog, 49 cm breed en 46 cm diep: echt een opvallend displaymodel.
 • Voetbalfans zullen de authentieke details weten te waarderen, zoals de bekende slogan 'Més Que Un Club' (Meer dan een club) op de tribune.
 • Deze set bevat rijk geïllustreerde bouwinstructies om je op weg te helpen en te inspireren. Ontdek de geschiedenis van de club en het stadion en lees een interview met de LEGO ontwerper die het model heeft gecreëerd.
 • Deze LEGO Camp Nou – FC Barcelona set maakt deel uit van een reeks bouwbare modelsets die zijn ontworpen voor volwassen fans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.
 • LEGO bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
 • Bij LEGO onderdelen staan veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Specificaties LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Officiële naam
LEGO Camp Nou – FC Barcelona
SKU
10284
EAN
5702016914276
Stenen
5509
Thema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Leeftijd
18+ jaar
LEGO prijs
€ 197,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.