LEGO Creatieve koffer 10713

Neem een wereld vol creativiteit met je mee in je eigen LEGO Creatieve koffer!

lego creatieve koffer 10713
  • 213 Stenen
  • LEGO Classic Thema
  • 10713 SKU

Bouw, speel en ruim alles weer netjes op met deze handige LEGO Classic creatieve koffer inclusief diverse vrolijk gekleurde LEGO bouwstenen. De set bevat onder andere stenen, ogen, wielen en vormen zodat je verschillende soorten huizen, voertuigen, wezens en creaties kunt maken. Open de koffer voor toegang tot verschillende vakken voor het sorteren en ordenen …

Lees meer...

Prijzen LEGO Creatieve koffer 10713

Bol.com Bol.com -25% € 14,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be -15% € 16,96 Bekijk
LEGO.com LEGO.com € 19,99 Bekijk
Fnac.be Fnac.be € 22,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Classic sets

Omschrijving LEGO Creatieve koffer 10713

Bouw, speel en ruim alles weer netjes op met deze handige LEGO Classic creatieve koffer inclusief diverse vrolijk gekleurde LEGO bouwstenen. De set bevat onder andere stenen, ogen, wielen en vormen zodat je verschillende soorten huizen, voertuigen, wezens en creaties kunt maken. Open de koffer voor toegang tot verschillende vakken voor het sorteren en ordenen van LEGO onderdelen. De set bevat ook eenvoudige bouwinstructies, afgestemd op de leeftijd van de bouwers, zodat kinderen zelf hun creatieve vaardigheden kunnen ontdekken.

  • De set wordt geleverd in een stevige gele koffer met handige sorteervakken en een reeks kleurrijke onderdelen waaronder stenen, vormen, wielen en ogen.
  • De ideale starterset voor beginnende LEGO bouwers!
  • Met deze LEGO Classic bouwset worden onbegrensde fantasie en creativiteit spelenderwijs gestimuleerd.
  • De koffer is ca. 26 cm hoog, 28 cm breed en 6 cm diep.
  • Ga naar LEGO.nl/classic voor aanvullende bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie. Vraag je ouders om toestemming voordat je online gaat.
  • Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO Classic sets!
  • Deze bouwstenenset is geschikt voor iedereen van 4-99 jaar.

Specificaties LEGO Creatieve koffer 10713

Officiële naam
LEGO Creatieve koffer
SKU
10713
UPC
673419282895
Stenen
213
Thema
LEGO Classic
LEGO prijs
€ 19,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.