LEGO Alfabet vrachtwagen 10915

Peuters bouwen, spelen en leren het alfabet!

lego alfabet vrachtwagen 10915
 • 36 Stenen
 • LEGO DUPLO Thema
 • 10915 SKU

Met de LEGO DUPLO Alfabet vrachtwagen kunnen jonge kinderen creatief bouwen, fantasierijk spelen en tegelijkertijd letters leren. Het ultieme leerzame peuterspeelgoed! Speelgoed om kinderen het alfabet te leren Peuters verbeteren hun fijne motoriek als ze de letterstenen op de vrachtwagen stapelen. Wanneer ze fantasierijke avonturen spelen met de jongen, het meisje en de beer, ontwikkelen ze hun …

Lees meer...

Prijzen LEGO Alfabet vrachtwagen 10915

Lego.com LEGO.com € 20,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be € 27,50 Bekijk

Bekijk meer LEGO DUPLO sets

Omschrijving LEGO Alfabet vrachtwagen 10915

Met de LEGO DUPLO Alfabet vrachtwagen kunnen jonge kinderen creatief bouwen, fantasierijk spelen en tegelijkertijd letters leren. Het ultieme leerzame peuterspeelgoed!

Speelgoed om kinderen het alfabet te leren

Peuters verbeteren hun fijne motoriek als ze de letterstenen op de vrachtwagen stapelen. Wanneer ze fantasierijke avonturen spelen met de jongen, het meisje en de beer, ontwikkelen ze hun visuele en ruimtelijke bewustzijn. De 26 letterstenen bieden volop mogelijkheden om vertrouwd te raken met de letters en de taalvaardigheid te verbeteren. En als ouders en verzorgers meespelen, kunnen zij waardevolle ontwikkelingsmijlpalen met hun kleine bouwer delen.

Onweerstaanbaar leerzaam peuterbouwspeelgoed

LEGO DUPLO speelsets bieden peuters vrij spel, zelfexpressie en leren. Ze zijn ontworpen met het oog op de behoeften en interesses van peuters en kleuters – die kleine handjes kunnen haast niet wachten om de peutervriendelijke stenen vast te pakken en te beginnen met bouwen!

 • Laat peuters kennismaken met letters met dit alfabet leerspeelgoed. Dit veelzijdige cadeau stimuleert creatief bouwen, fantasierijk spelen en het leren van het alfabet – en dat alles in één vrachtwagen vol speelplezier!
 • Naast het laden en lossen van de vrachtwagen met de 26 peutervriendelijke stenen – met daarop alle letters van het alfabet – zijn er ook nog een jongen, een meisje en een schattige teddybeer om leuke avonturen mee te beleven.
 • Peuters verbeteren hun fijne motoriek als ze de letterstenen op de vrachtwagen stapelen. Zo raken ze vertrouwd met de letters van het alfabet en leren al snel basiswoorden te spellen (L-E-U-K)!
 • Dankzij de schattige figuren en de kleurrijke, gemakkelijk hanteerbare stenen is dit leerzame peuterspeelgoed een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook voor jongens en meisjes van 18 maanden en ouder.
 • De vrachtwagen is ca. 12 cm hoog en 7 cm lang en biedt leerzaam speelplezier van A tot Z. Combineer met andereLEGO DUPLO sets voor nog meer mogelijkheden.
 • Je hebt geen batterijen nodig om de LEGO DUPLO alfabet vrachtwagen te laten rijden – alleen de fantasie van kinderen. Praktisch speelgoed zonder batterijen laat kinderen creatief spelen, en stimuleert hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht.
 • Direct na het openen van de doos kan het bouwen, spelen en leren beginnen. Eenvoudige instructies voor ouders en peuters bieden ideeën en inspiratie om meteen te kunnen genieten.
 • Laat peuters kennismaken met leren met onbegrensd creatief spel dat de nieuwsgierigheid prikkelt. Met de herkenbare scènes, leuke personages en makkelijk te hanteren onderdelen zijn LEGO DUPLO speelsets ideaal ontwikkelingsspeelgoed voor peuters.
 • LEGO DUPLO speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze door kleine handjes eenvoudig kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
 • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO DUPLO stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Alfabet vrachtwagen 10915

Officiële naam
LEGO Alfabet vrachtwagen
SKU
10915
EAN
5702016617764
UPC
673419318839
Stenen
36
Thema
LEGO DUPLO
Categorie
vrachtwagen
LEGO prijs
€ 20,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.