LEGO Elsa’s en Olaf’s theefeest 10920

Ontwikkel de vaardigheden van peuters met dit Disney Frozen bouwspeelgoed!

lego elsas en olafs theefeest 10920
 • 17 Stenen
 • LEGO Disney Thema
 • 10920 SKU

Dit veelzijdige Disney Frozen peuterbouwspeelgoed biedt eindeloos creatief spelen. Bouwbaar leerspeelgoed voor kleine kinderen en Frozen fans! Al leuk spelende zetten peuters belangrijke ontwikkelingsstappen. Ze herkennen Elsa en Olaf en voelen zich met hen verbonden, nuttig dus voor hun emotionele ontwikkeling. Kinderen kunnen scenario's naspelen, van een theefeestje tot verstoppertje spelen tussen de ijsblokken, voor creatief en …

Lees meer...

Prijzen LEGO Elsa’s en Olaf’s theefeest 10920

Lego.com LEGO.com € 13,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Elsa’s en Olaf’s theefeest 10920

Dit veelzijdige Disney Frozen peuterbouwspeelgoed biedt eindeloos creatief spelen.

Bouwbaar leerspeelgoed voor kleine kinderen en Frozen fans!

Al leuk spelende zetten peuters belangrijke ontwikkelingsstappen. Ze herkennen Elsa en Olaf en voelen zich met hen verbonden, nuttig dus voor hun emotionele ontwikkeling. Kinderen kunnen scenario's naspelen, van een theefeestje tot verstoppertje spelen tussen de ijsblokken, voor creatief en visueel-ruimtelijk bewustzijn. Elk onderdeel kan simpel doorkinderen worden vastgepakt, zodat ze de set kunnen aanpassen en zelf verhalen creëren – goed voor hun verbeelding en fijne motoriek.

LEGO DUPLO startsets en ontwikkelingsspeelgoed

Deze schattige zelf te bouwen sets combineren herkenbare thema's, bekende omgevingen en personages en peutervriendelijke stenen om de ontwikkeling van jonge kinderen creatief spelend te stimuleren. Van simpele scènes naspelen tot eigen verhalen creëren: ouders kunnen meedoen en waardevolle momenten delen.

 • Stimuleer fantasierijke avonturen en spelenderwijs leren met Disney's Elsa en Olaf uit de bekende Frozen films. Het plezier begint direct na het openen van de doos – de ontwikkelingsvoordelen gaan een leven lang mee!
 • Disney's Elsa en haar schattige sneeuwpopvriendje Olaf spelen in de sneeuw en bouwen een ijshuis! Met een theepot, warme chocolademelk en gebak op het tafeltje zijn alle ingrediënten aanwezig voor een supercool theefeest!
 • Kinderen kunnen met Disney's Elsa en Olaf fantasierijk plezier beleven. Terwijl ze eindeloze avonturen naspelen, bouwen ze ook aan hun creatief denkvermogen, fijne motoriek, visuele-ruimtelijke en emotionele vaardigheden.
 • Een geweldige LEGO startset voor beginnende bouwers en fans van Disney Frozen. Deze peutervriendelijke, fantasierijke bouwset een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook, voor kinderen van 2 jaar en ouder.
 • Het in elkaar gezette ijshuis is ca. 12 cm hoog en daarmee is deze boeiende bouwspeelset groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om overal mee naartoe te kunnen nemen.
 • Geen batterijen nodig. Dit geweldige ontwikkelingsspeelgoed wordt gevoed door de fantasie van kinderen en stimuleert dus kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden. Het geeft kinderen de controle... en het plezier eindigt nooit!
 • Open de doos en het rollenspel kan direct beginnen. De set is eenvoudig en bevat geen delen die lastig in elkaar te zetten zijn. De duidelijke instructies zorgen direct voor een blije lach en een geïnteresseerde blik.
 • Laat peuters kennismaken met levensechte situaties, bekende personages, schattige dieren en onbegrensd speelplezier met LEGO DUPLO cadeaus voor kinderen – speelsets om zelf te bouwen die aanzetten tot creatief vrij spel, groei en ontwikkeling.
 • LEGO DUPLO bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen. Daardoor kunnen ze eenvoudig door kleine vingers worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969!
 • De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, buigt, bekrast en rekt de LEGO DUPLO stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke DUPLO speelset voor kleine bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Elsa’s en Olaf’s theefeest 10920

Officiële naam
LEGO Elsa’s en Olaf’s theefeest
SKU
10920
EAN
5702016618105
UPC
673419318877
Stenen
17
Thema
LEGO DUPLO
LEGO prijs
€ 13,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.