LEGO Creatieve dieren 10934

Verras en boei peuters met dit dierenbouwspeelgoed!

lego creatieve dieren 10934 scaled
 • 175 Stenen
 • LEGO DUPLO Thema
 • 10934 SKU

Welk kind houdt er nu niet van dieren? Met deze 9 schattige dieren van over de hele wereld kunnen ze bouwen en spelen terwijl ze belangrijke creatieve, fantasierijke en praktische vaardigheden ontwikkelen. Eerste dierenspeelset voor peuters Jonge kinderen voelen zich verbonden met de herkenbare dierenvriendjes, dus terwijl ze deze bouwen en ermee spelen stimuleert dit hun emotionele …

Lees meer...

Prijzen LEGO Creatieve dieren 10934

Lego.com LEGO.com € 41,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be € 64,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO DUPLO sets

Omschrijving LEGO Creatieve dieren 10934

Welk kind houdt er nu niet van dieren? Met deze 9 schattige dieren van over de hele wereld kunnen ze bouwen en spelen terwijl ze belangrijke creatieve, fantasierijke en praktische vaardigheden ontwikkelen.

Eerste dierenspeelset voor peuters

Jonge kinderen voelen zich verbonden met de herkenbare dierenvriendjes, dus terwijl ze deze bouwen en ermee spelen stimuleert dit hun emotionele ontwikkeling en hun fijne motoriek. Als ze de figuren en accessoires gebruiken spelen ze verhalen na, vergroten ze hun verbeelding en ontwikkelen ze hun visueel-ruimtelijk bewustzijn. Kleine dierenliefhebbers zullen eindeloos fantasierijk genieten van deze schattige vriendjes. En ouders en verzorgers kunnen waardevolle ontwikkelingsmijlpalen meemaken terwijl ze delen in het plezier.

Leerzaam peuterbouwspeelgoed

LEGO DUPLO sets brengen bekende situaties tot leven met kleurrijke, eenvoudig te hanteren, veilige onderdelen die de verbeelding prikkelen bij peuters en kleuters.

 • Terwijl kinderen bouwen en spelen met de schattige dierenfiguren in hun verschillende leefomgevingen, ontwikkelen ze belangrijke creatieve, fantasierijke en praktische vaardigheden die een leven lang meegaan.
 • Deze 175-delige set bevat kleurrijke stenen en onderdelen waarmee een aap, tijger, toekan, panda, olifant, giraffe, krokodil, pinguïn en walvis kunnen worden gebouwd, plus 3 prachtige omgevingen: poolgebied, jungle en savanne.
 • Kleine handjes kunnen de peutervriendelijke stukken gemakkelijk vastpakken. Met maar liefst 9 dieren en 3 leefomgevingen om te bouwen kunnen kinderen genieten van eindeloos fantasierijk speelplezier (maar pas op voor de opengaande krokodillenbek!).
 • Jonge dierenliefhebbers zullen deze 9 dierenvriendjes geweldig vinden. Dankzij de veilige en eenvoudig te hanteren stukken is dit veelzijdige, leerzame speelgoed een ideaal cadeau voor de feestdagen of een verjaardag voor peuters vanaf 18 maanden.
 • Met de pinguïn van ca. 8 cm hoog en de palmboom van ca. 13 cm hoog biedt deze dierenfigurenspeelset veel praktische speelmogelijkheden. Combineer met andere LEGO DUPLO sets voor nog meer plezier.
 • Het spel kan meteen beginnen. Geen batterijen nodig – al het eindeloze speelplezier wordt gevoed door de onbegrensde fantasie van kinderen!
 • Eenvoudige instructies voor ouders en peuters bieden ideeën en inspiratie. Zodra het creatieve bouwen en het rollenspel beginnen, zullen het gedeelde plezier en de ontwikkelingsvoordelen nooit eindigen.
 • Laat peuters kennismaken met stimulerend, vrij spel met de LEGO DUPLO speelsets. Peutervriendelijke stenen met vertrouwde scènes, dieren en voorwerpen vormen geweldige cadeaus voor kinderen met een nieuwsgierige instelling.
 • LEGO DUPLO peuterspeelsets voldoen aan de strengste normen en onze nauwgezette kwaliteitstesten. Daardoor kunnen de stenen eenvoudig door kleine handjes worden vastgepakt, in elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
 • De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, bijt, buigt, bekrast en rekt de LEGO DUPLO stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke DUPLO speelset voor kinderen voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Creatieve dieren 10934

Officiële naam
LEGO Creatieve dieren
SKU
10934
EAN
5702016668049
Stenen
175
Thema
LEGO DUPLO
LEGO prijs
€ 41,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.