LEGO Minnie’s huis en café 10942

Fantasierijk speelplezier in het Disney huis en caf

lego 10942 minnies huis en cafe
 • 91 Stenen
 • LEGO Disney Thema
 • 10942 SKU

Als je op zoek bent naar een poppenhuis met Disney magie, dan zit je goed met alle mogelijkheden voor fantasierijke rollenspellen van LEGO DUPLO ǀ Disney Minnie's huis en café (10942). Een heleboel activiteiten voor Disney fans. Kinderen die van Minnie Mouse en Katrien Duck houden, beleven de Disney magie van dichtbij met deze leuke speelset …

Lees meer...

Prijzen LEGO Minnie’s huis en café 10942

Lego.com LEGO.com € 34,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Minnie’s huis en café 10942

Als je op zoek bent naar een poppenhuis met Disney magie, dan zit je goed met alle mogelijkheden voor fantasierijke rollenspellen van LEGO DUPLO ǀ Disney Minnie's huis en café (10942).

Een heleboel activiteiten voor Disney fans
Kinderen die van Minnie Mouse en Katrien Duck houden, beleven de Disney magie van dichtbij met deze leuke speelset met een huis en café. De set zit boordevol coole kenmerken en geweldige accessoires voor een heleboel leerzame en fantasierijke avonturen. Het plezier houdt nooit op met Minnie en Katrien, of ze nu samen aan de thee met wafels zitten, de bloemen verzorgen of een slaapfeestje plannen.

Ontwikkel vaardigheden met bekende Disney personages
Alle LEGO DUPLO ǀ Disney bouwsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol beroemde personages en fantasierijke functies, zodat ouders samen met hun kinderen kunnen bouwen en spelen en ze waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kind van dichtbij kunnen meemaken.

 • LEGO DUPLO ǀ Disney Minnie's huis en café (10942) is een speelset boordevol accessoires in de stijl van een poppenhuis voor peuters die helemaal gek zijn van Disney figuren.
 • Bevat figuren van Minnie Mouse en Katrien Duck en een huis en café om zelf te bouwen met verschillende accessoires voor fantasierijke rollenspellen zoals koken, eten, slapen en tuinieren.
 • Peuters kunnen de rol aannemen van de LEGO DUPLO figuren en daarmee diverse situaties naspelen, waarmee ze spelenderwijs hun sociaal-emotionele vaardigheden en fijne motoriek ontwikkelen.
 • Deze speelset combineert praktisch en creatief bouwen met Disney magie in een betoverende rollenspelomgeving voor kinderen vanaf 2 jaar.
 • De speelset is ca. 22 cm hoog, 38 cm breed en 22 cm diep en kan op verschillende manieren worden ingedeeld voor eindeloze speelmogelijkheden.
 • Met diverse accessoires waaronder cupcakes, wafels, een theepot, een gieter, een bezem, een brood en een mixer voor allerlei leuke verhalen, zoals ontbijten met een vriendin of de plantjes water geven.
 • Dankzij de eenvoudige gedrukte instructies genieten ouders samen met hun kleine van een leuke bouwervaring.
 • Alle LEGO DUPLO ǀ Disney bouwsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies en bekende personages, zodat ouders en peuters samen kunnen genieten van eindeloos speelplezier en belangrijke ontwikkelingsmijlpalen.
 • LEGO DUPLO speelsets voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1969.
 • LEGO DUPLO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Minnie’s huis en café 10942

Officiële naam
LEGO Minnie’s huis en café
SKU
10942
EAN
5702016911244
UPC
673419338035
Stenen
91
Thema
LEGO DUPLO
LEGO prijs
€ 34,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.