LEGO Creatieve bouwstenen 11016

Inspirerende LEGO speelset voor creatieve kinderen!

lego 11016 creatieve bouwstenen
 • 1201 Stenen
 • LEGO Classic Thema
 • 11016 SKU

Geef een wereld vol creativiteit cadeau met deze 1200-delige LEGO Classic Creatieve bouwstenen (11016) speelset. De doos bevat 7 inspirerende bouwideeën zodat kinderen direct aan de slag kunnen. En met zo'n uitgebreide verzameling LEGO stenen, vormen en expressieve oogelementen kunnen ze alles bouwen wat ze maar kunnen bedenken! Een indrukwekkende LEGO verrassing voor beginnende bouwers. Jongens …

Lees meer...

Prijzen LEGO Creatieve bouwstenen 11016

Lego.com LEGO.com € 34,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be € 54,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO Classic sets

Omschrijving LEGO Creatieve bouwstenen 11016

Geef een wereld vol creativiteit cadeau met deze 1200-delige LEGO Classic Creatieve bouwstenen (11016) speelset. De doos bevat 7 inspirerende bouwideeën zodat kinderen direct aan de slag kunnen. En met zo'n uitgebreide verzameling LEGO stenen, vormen en expressieve oogelementen kunnen ze alles bouwen wat ze maar kunnen bedenken!

Een indrukwekkende LEGO verrassing voor beginnende bouwers
Jongens en meisjes vanaf 4 jaar zullen de bijgesloten bouwideeën geweldig vinden: een watermolen, grote vogel, inktvis, peer, appelboom, spaceshuttle en een muis op een puntje kaas geweldig vinden. En met de eenvoudig te volgen bouwinstructies voor elk model, kunnen zelfs beginnende bouwers hun eigen LEGO speelgoed helemaal zelf bouwen.

Eindeloos creatief speelplezier
LEGO Classic speelsets bieden kinderen ideeën en inspiratie met leuke modellen en eenvoudige bouwinstructies. Ze ontwikkelen spelenderwijs belangrijke creatieve en probleemoplossende vaardigheden. Leren was nog nooit zo leuk!

 • Kinderen ontwikkelen belangrijke vaardigheden met deze 1200-delige LEGO Classic Creatieve bouwstenen (11016) set met 7 leuke modelideeën en een uitgebreide reeks stenen, vormen en ogen voor creatief bouwplezier.
 • Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een watermolen, grote vogel, inktvis, peer, appelboom, spaceshuttle en een muis op een puntje kaas te bouwen, plus een heleboel extra LEGO onderdelen voor nog meer plezier.
 • Kinderen bouwen en spelen met de meegeleverde bouwideeën en ontdekken daarna nieuwe en fantasierijke manieren om leuk LEGO speelgoed te maken.
 • Deze hoogwaardige LEGO bouwset is een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.
 • Inclusief 1200 originele LEGO onderdelen, zodat kinderen alles kunnen bouwen wat ze maar kunnen bedenken!
 • Bevat afzonderlijke zakjes met stenen voor elk bouwwerk. Kies een model, open het zakje met stenen en je kunt aan de slag!
 • Er zijn eenvoudig te volgen bouwinstructies voor elk modelidee, zodat zelfs beginnende bouwers hun eigen LEGO speelgoed zelfstandig kunnen bouwen.
 • LEGO Classic speelgoed geeft kinderen ideeën en inspiratie in handen. Tijdens het bouwen van hun eigen LEGO speelgoed ontwikkelen ze creatieve en fysieke vaardigheden die hen de rest van hun leven goed van pas zullen komen.
 • LEGO stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strenge kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk ommee te spelen zijn.
 • Al het LEGO bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strikte internationale veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Creatieve bouwstenen 11016

Officiële naam
LEGO Creatieve bouwstenen
SKU
11016
EAN
5702016972054
Stenen
1201
Thema
LEGO Classic
Categorie
blokjes
LEGO prijs
€ 34,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.