LEGO 21055 Burj Khalifa

Gedetailleerd LEGO model van de imposante Burj Khalifa om neer te zetten

LEGO 21055 Burj Khalifa
 • 333 Stenen
 • LEGO Architecture Thema
 • 21055 SKU

Bouw een gedetailleerd model van de spectaculaire Burj Khalifa van Dubai met deze LEGO® Architecture bouwset (21055) en geef het een mooi plekje. De authentieke architectonische details van de Burj Khalifa zijn prachtig nagemaakt in LEGO® stenen. Met de basis met een naambordje trekt de blikvanger alle aandacht naar zich toe. Het bijgeleverde boekje …

Lees meer...

Prijzen LEGO 21055 Burj Khalifa

Lego.com LEGO.com € 49,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 144,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO Architecture sets

Omschrijving LEGO 21055 Burj Khalifa

 • Bouw een gedetailleerd model van de spectaculaire Burj Khalifa van Dubai met deze LEGO Architecture bouwset (21055) en geef het een mooi plekje.
 • De authentieke architectonische details van de Burj Khalifa zijn prachtig nagemaakt in LEGO stenen. Met de basis met een naambordje trekt de blikvanger alle aandacht naar zich toe.
 • Het bijgeleverde boekje bevat details van het ontwerp en informatie over de historie van het iconische gebouw (alleen in het Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture).
 • Een cool, creatief cadeau idee voor kinderen van 16 jaar en ouder, inclusief LEGO fans, inwoners en bezoekers van Dubai, en alle bewonderaars van het architectonische vakmanschap dat de Burj Khalifa te bieden heeft.
 • Met afmetingen van meer dan 39 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep is dit bouwbare model bestaande uit 333 onderdelen een prachtige blikvanger voor elk huis of iedere werkplek.
 • Overweeg je deze set te kopen voor iemand die nog niet eerder met LEGO stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen, zodat hij of zij met vertrouwen aan de slag kan.
 • De LEGO Architecture verzamelmodellen van iconische bezienswaardigheden en skylines bieden iedereen die van architectuur, reizen, geschiedenis of design houdt een uitdagende bouwervaring.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • LEGO stenen en onderdelen worden op bijna alle denkbare manieren getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 21055 Burj Khalifa

Officiële naam
LEGO Burj Khalifa
SKU
21055
EAN
5702016748635
Stenen
333
Thema
LEGO Architecture
Leeftijd
16+ jaar
LEGO prijs
€ 49,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.