LEGO De Illager overval 21160

Een leuke Minecraft dorp speelset met een bijtende Ravager!

lego de illager overval 21160
 • 562 Stenen
 • LEGO Minecraft Thema
 • 21160 SKU

LEGO Minecraft avontuur boordevol actie met inspirerende omgevingen, coole accessoires en je favoriete personages uit het populaire computerspel. Er kan van alles gebeuren wanneer de mysterieuze Minecraft figuur Kai het opneemt tegen de vijandige indringers!Kinderen kunnen op diverse manieren bouwen, spelen en creëren!Met 3 Minecraft locaties – een woestijnhuis met plat dak, een handelspost en …

Lees meer...

Prijzen LEGO De Illager overval 21160

Lego.com LEGO.com € 69,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minecraft sets

Omschrijving LEGO De Illager overval 21160

LEGO Minecraft avontuur boordevol actie met inspirerende omgevingen, coole accessoires en je favoriete personages uit het populaire computerspel. Er kan van alles gebeuren wanneer de mysterieuze Minecraft figuur Kai het opneemt tegen de vijandige indringers!Kinderen kunnen op diverse manieren bouwen, spelen en creëren!Met 3 Minecraft locaties – een woestijnhuis met plat dak, een handelspost en een veld met gewassen – kunnen spelers de set steeds weer anders opzetten om zo eindeloze rollenspelscenario's te creëren. Het speelplezier gaat binnen verder als het dak van het huis wordt gehaald. Naast de vriendelijke dorpsbewoners, de Pillagers die nieuw zijn vanaf januari 2020, de Verdediger en diverse dieren en accessoires, bevat deze set ook een geweldige, bijtende Ravager om het tegen op te nemen! Deze is zo groot dat er een Minecraft figuur op kan rijden en hij heeft kaken die open en dicht kunnen klappen!Breng Minecraft actie tot leven met LEGO stenen en figurenLEGO Minecraft speelsets bieden kinderen eindeloos speelplezier, zowel zelfstandig als samen met anderen. En met de bouwbare Minecraft figuren die nieuw zijn vanaf januari 2020 zullen ze nooit meer willen stoppen met spelen!

 • Bied Minecraft spelers een volledig nieuwe speelervaring met deze LEGO Minecraft set vol actie. Kinderen kunnen de 3 delen steeds weer anders opzetten voor eindeloze avonturen, waarin ze vijandige mobs en hun bijtende Ravager moeten verslaan!
 • Kinderen zullen de Illagers (nieuw vanaf januari 2020) en de grote, bijtende Ravager die de Illagers kunnen berijden ongetwijfeld geweldig vinden. Deze slechteriken zorgen voor confrontaties en actie in het spel en in andere LEGO Minecraft sets.
 • Een mysterieuze Kai figuur snelt te hulp om de dorpsbewoners, hun woestijnhuis, hun handelspost en hun gewassen te redden. En wanneer de strijd voorbij is, kunnen spelers de driedelige set ombouwen voor nog meer spannende avonturen.
 • Jongens en meisjes vanaf 7 jaar vinden het geweldig om deze veelzijdige Minecraft set te bouwen, te veranderen en er steeds weer mee te spelen. Een geweldig cadeau voor kinderen die graag op een andere manier hun favoriete game willen spelen.
 • De driedelige set is ca. 46 cm lang, 34 cm breed en 26 cm hoog. En wanneer de delen worden omgebouwd en gecombineerd met andere LEGO sets, wordt het plezier nóg groter en beter!
 • Deze set waarvoor geen batterijen nodig zijn vergroot de behendigheid, de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen. Of ze nu zelfstandig of samen met anderen spelen: hun fantasie zorgt ervoor dat het genieten nooit stopt!
 • Kinderen kunnen direct aan de slag gaan en fantasierijk bouwplezier beleven of de eenvoudige instructies gebruiken om te gaan bouwen! En als je de gids kwijtraakt, kun je de instructies gemakkelijk downloaden via LEGO.com/buildinginstructions.
 • LEGO Minecraft bouwsets brengen de online actie van Minecraft naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit, waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden.
 • LEGO bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitscriteria. Dat zorgt ervoor dat de stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, elke keer weer!
 • De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, bijt, buigt, bekrast en rekt de LEGO stenen en onderdelen zodat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat het veilig is voor jouw kind.

Specificaties LEGO De Illager overval 21160

Officiële naam
LEGO De Illager overval
SKU
21160
EAN
5702016618273
UPC
673419319041
Stenen
562
Thema
LEGO Minecraft
LEGO prijs
€ 69,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.