LEGO Ideas Home Alone 21330

Home Alone verzamelset om mee te spelen en neer te zetten tijdens de feestdagen

LEGO 21330 Ideas Home Alone
 • 3955 Stenen
 • LEGO Ideas Thema
 • 21330 SKU

De film Home Alone is een echte kerstklassieker geworden. Het verhaal over het jongetje Kevin McAllister, die per ongeluk in z'n eentje thuis wordt achtergelaten is al decennialang geliefd. Beleef nu al jouw favoriete scènes uit de film met de LEGO Home Alone set. Bouw het McAllister-huis, ontdek alle verschillende boobytraps en geniet van de vele …

Lees meer...

Prijzen LEGO Ideas Home Alone 21330

Mytoys.de Mytoys.de -9% € 272,99 Bekijk
Bol.com Bol.com -7% € 278,00 Bekijk
LEGO.com LEGO.com € 299,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Ideas sets

Omschrijving LEGO Ideas Home Alone 21330

De film Home Alone is een echte kerstklassieker geworden. Het verhaal over het jongetje Kevin McAllister, die per ongeluk in z'n eentje thuis wordt achtergelaten is al decennialang geliefd. Beleef nu al jouw favoriete scènes uit de film met de LEGO Home Alone set.

Bouw het McAllister-huis, ontdek alle verschillende boobytraps en geniet van de vele geweldige details. Is de scène met de verwarmingsketel, de ontsnapping naar de boomhut in de tuin of toch het moment van Kevin met de aftershave jouw ultieme favoriet?

Uren bouwplezier met bijna 4.000 onderdelen

LEGO 21330 bestaat uit maar liefst 3.955 onderdelen. Met deze bijna 4.000 stukjes bouw je het gedetailleerde huis, de boomhut en het busje van de boeven. Ook ontvang je vijf minifiguren. Speel met Kevin, zijn moeder Kate, de boeven Harry en Marv en buurman Marley alle iconische momenten uit de film na.

In het busje van de boeven vind je onder meer een koevoet en een politiepet. Details, zoals het strijkijzer op het gezicht van Marv, geven de set nog meer sfeer. Ook een verlichtingssteen in de verwarmingsketel is zo'n geweldig detail.

Tijd om het huis te bewonderen

Het huis van LEGO Home Alone is zo gemaakt dat je het eenvoudig aan de achterkant kunt openklappen. Zelfs het dak kan open, zodat je de zolder kunt bewonderen. Alle kamers bevatten hun eigen geweldige inrichting. Laat je verrassen door alles wat je tegenkomt in deze LEGO set.

Herbeleef de film scène voor scène, of bedenk je eigen geweldige avonturen met deze personages. Je kunt alle kanten op met deze grote set. Het huis is 27 centimeter hoog, 34 centimeter breed en 37 centimeter diep. Geef het een bijzondere plek in je huis om er keer op keer weer van te genieten.

Perfect voor volwassen fans

De oorspronkelijke Home Alone film kwam uit in 1990. Alle fans van het eerste uur kunnen hun hart ophalen met deze LEGO set van de film. LEGO Home Alone is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Of geef als ouder de liefde voor deze film door aan je kinderen, door deze LEGO set samen in elkaar te zetten.

Tijdens bouwen ontdekken jullie samen de mooiste delen van de set en daarna spelen jullie samen jullie favoriete scènes na. Net als dat je de film keer op keer kunt bekijken, levert ook deze bouwset keer op keer weer veel plezier op. Wie ga jij blij maken met deze geweldige set?

 • Breng een ode aan een van de populairste kerstfilms ooit met deze LEGO Ideas Home Alone set (21330) met bouwbare modellen van het huis van de McCallisters, een boomhut en het busje van de boeven.
 • Deze verzamelset uit de film is een cool kerstcadeau voor echte Home Alone fans. Inclusief 5 LEGO minifiguren: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv en buurman ""oude man"" Marley.
 • De muren en het dak kunnen open, zodat je overal goed bij kunt. Het huis bevat talloze leuke functies zoals slingerende verfblikken, een kachel in de kelder die oplicht en een hendel om Kevin op zijn slee van de trap te laten glijden.
 • Ontdek de details in alle kamers van het huis en het busje en haal herinneringen op aan hilarische momenten uit de film. Vergeet ook de tokkelbaan niet te gebruiken waarmee Kevin naar zijn boomhut ontsnapt!
 • Het bouwen van deze set is een leuke decemberactiviteit voor het hele gezin. Het huis is ca. 27 cm hoog, 34 cm breed en 37 cm diep – een superfeestelijke blikvanger.
 • De stenen in deze set zijn onderverdeeld in 24 zakjes en de bouwvolgorde is gebaseerd op de plot van de film. Je krijgt er ook een LR41 batterij bij voor de LEGO verlichtingssteen waarmee je de kachel laat oplichten.
 • Deze 3957-delige set bevat een geïllustreerd boekje over Home Alone, de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers ervan, plus stapsgewijze instructies om je te begeleiden bij deze boeiende bouwervaring.
 • Deze bouw- en verzamelset voor volwassenen is een van de vele leuke LEGO Ideas modellen die allemaal zijn ontworpen door een fan, waarna duizenden LEGO fans erop hebben gestemd en het door de LEGO Groep in productie is genomen.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat je ervan op aan kunt dat ze eenvoudig en stevig in elkaar te zetten zijn voor robuuste bouwwerken. En dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest om er zeker van te zijn dat alle LEGO sets voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Ideas Home Alone 21330

Officiële naam
LEGO Ideas Home Alone
SKU
21330
UPC
673419345842
Stenen
3955
Thema
LEGO Ideas
Categorie
kerst
Leeftijd
18+ jaar
LEGO prijs
€ 299,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.