LEGO Woonboot aan de rivier 31093

Beleef zinderende zeilavonturen met exotische dieren aan boord van de LEGO Creator 3in1 Woonboot aan de rivier!

lego woonboot aan de rivier 31093
 • 396 Stenen
 • LEGO Creator 3-in-1 Thema
 • 31093 SKU

Vaar nieuwe ontdekkingen tegemoet met de knusse LEGO Creator 3in1 31093 Woonboot aan de rivier. Deze eigenzinnige woonboot heeft diverse leuke kenmerken, zoals een gedetailleerd dek met draaibare stoel, een werkbank en een vastgemaakte hengel. De woonboot kan open zodat je eenvoudig toegang hebt tot de gedetailleerde hut met stoel, bed, tv, lamp en keuken. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Woonboot aan de rivier 31093

Lego.com LEGO.com € 34,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Creator 3-in-1 sets

Omschrijving LEGO Woonboot aan de rivier 31093

Vaar nieuwe ontdekkingen tegemoet met de knusse LEGO Creator 3in1 31093 Woonboot aan de rivier. Deze eigenzinnige woonboot heeft diverse leuke kenmerken, zoals een gedetailleerd dek met draaibare stoel, een werkbank en een vastgemaakte hengel. De woonboot kan open zodat je eenvoudig toegang hebt tot de gedetailleerde hut met stoel, bed, tv, lamp en keuken. Met de Creator 3in1 sets krijg je 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw deze boot en tover hem vervolgens om in een klassiek watervliegtuig of beleef avonturen aan het water in het vissersdorp met pier, café en vissersboot. Inclusief 2 minifiguren die klaar zijn voor een nieuw avontuur, plus van stenen gebouwde figuren van een vogel, een pelikaan en een krokodil.

 • Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO Creator 3in1 set. Bouw de woonboot aan de rivier en tover hem vervolgens om in een watervliegtuig met een aanlegsteiger en krab of een vissersdorpje met een pier, café en vissersboot.
 • De woonboot aan de rivier heeft een gedetailleerde hut met een stoel, bed, tv, lamp en keukenhoek, plus een gedetailleerd dek met 2 luifels, een draaibare stoel, een werkbank, een vastgemaakte hengel en 4 lampen.
 • Inclusief 2 minifiguren: een visser en een meisje die klaar zijn voor nieuwe avonturen, plus van stenen gebouwde figuren van een vogel, een pelikaan en een krokodil.
 • Vaar het plezier en avontuur tegemoet met de woonboot aan de rivier en de exotische LEGO dieren!
 • Accessoire-elementen: een camera, 3 reddingsboeien en 2 vissen.
 • De woonboot aan de rivier is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed.
 • Het watervliegtuig is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed.
 • Het vissersdorp is ca. 12 cm hoog, 27 cm breed en 17 cm diep.
 • De speelgoedboot is ca. 7 cm hoog, 17 cm lang en 6 cm breed.

Specificaties LEGO Woonboot aan de rivier 31093

Officiële naam
LEGO Woonboot aan de rivier
SKU
31093
EAN
5702016367874
UPC
673419302135
Stenen
396
Thema
LEGO Creator 3-in-1
Categorie
boot
LEGO prijs
€ 34,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.