LEGO Sportwagen 31100

Supersnel speelplezier met geweldig, herbouwbaar sportwagenspeelgoed!

lego 31100 sportwagen
 • 134 Stenen
 • LEGO Creator 3-in-1 Thema
 • 31100 SKU

Stimuleer de liefde voor voertuigen en creativiteit met deze LEGO Creator 3in1 Sportwagen (31100) set. Kinderen zullen het geweldig vinden om rond te racen met deze sportwagen.Creatieve vrijheid om te bouwenKinderen kunnen met deze LEGO Creator 3in1 set 3 verschillende bouw- en speelervaringen ontdekken. Ze kunnen een sportwagen bouwen, deze ombouwen tot een hot rod …

Lees meer...

Prijzen LEGO Sportwagen 31100

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be € 11,50 Bekijk

Bekijk meer LEGO Creator 3-in-1 sets

Omschrijving LEGO Sportwagen 31100

Stimuleer de liefde voor voertuigen en creativiteit met deze LEGO Creator 3in1 Sportwagen (31100) set. Kinderen zullen het geweldig vinden om rond te racen met deze sportwagen.Creatieve vrijheid om te bouwenKinderen kunnen met deze LEGO Creator 3in1 set 3 verschillende bouw- en speelervaringen ontdekken. Ze kunnen een sportwagen bouwen, deze ombouwen tot een hot rod met motor en luchtinlaat en vervolgens tot een ouderwets vliegtuig of iets compleet nieuws. Deze set stimuleert fantasierijk spelen is een leuke verrassing of beloning. Zowel in de sportwagen als de hot rod is in de cabine ruimte voor een minifiguur.Modellen om te bouwen en te herbouwenLEGO Creator 3in1 sets bieden kinderen gedetailleerde en realistische modellen die aanzetten tot fantasierijk spel. De modellen geven ze eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te spelen, terwijl de creativiteit van kinderen van alle leeftijden wordt gestimuleerd. Deze sets zijn ook ideale cadeautjes voor elke gelegenheid.

 • Kinderen kunnen hun verbeelding en creatieve vaardigheden volop gebruiken terwijl ze in een sportwagen rijden, snelheidsrecords breken in een hot rod, een vlucht maken in een ouderwets vliegtuig of zelf iets compleet nieuws bouwen.
 • Deze set geeft kinderen 3 opties in elke doos: ze kunnen een Creator 3-in-1 Sportwagen (31100), hot rod of ouderwets vliegtuig maken. Ze kunnen de set bovendien combineren met andere LEGO sets om hun bouwvaardigheden nog verder te ontwikkelen.
 • Elke fan van creatief bouwen zal deze set kunnen waarderen. De sportwagen met luchtinlaat en spoiler, de spannende hot rod en het leuke vliegtuig vormen een geweldig cadeau voor elke gelegenheid voor jongens en meisjes van 6 jaar en ouder.
 • Gedetailleerd en klaar voor actie. Met een sportwagen van ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 7 cm breed is dit spannende speelgoed klein genoeg om overal mee naartoe te nemen en groot genoeg om een minifiguur in te kunnen zetten (niet inbegrepen).
 • Aangedreven door kinderfantasie voor eindeloos plezier! Batterijloos speelgoed stimuleert de onafhankelijkheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen en geeft hen de vreugde van het helemaal zelf bedenken van nieuwe verhalen.
 • Met de eenvoudig te volgen instructies is het bouwen een eitje, waardoor kinderen trots kunnen zijn op wat ze bouwen en veel creatief plezier beleven. Het spelen begint direct met het bouwen en herbouwen van 1 van de 3 speelgoedmodellen.
 • Geef kinderen eindeloze mogelijkheden om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen tijdens het spelen met LEGO Creator 3-in-1 sets. Deze coole voertuigenspeelset stimuleert de creativiteit en verbeelding van kinderen met de diverse bouwmogelijkheden.
 • LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
 • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
 • Stimuleer creatief spel met deze spannende set met 3 speelgoedmodellen in 1: een monstertruck, een racewagen met finishlijn en een dragster. Een geweldig cadeau voor kinderen! Bouwen en herbouwen blijft altijd leuk.

Specificaties LEGO Sportwagen 31100

Officiële naam
LEGO Sportwagen
SKU
31100
EAN
5702016616064
UPC
673419317337
Stenen
134
Thema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.