LEGO Wereldkaart 31203

Creer je eigen wereld met deze kleurrijke en kunstzinnige wereldkaart voor aan de muur

lego 31203 wereldkaart
 • 11695 Stenen
 • LEGO Art Thema
 • 31203 SKU

Altijd al je eigen wereldkaart willen maken? Dat kan met LEGO 31203. Bouw de wereldkaart zoals je gewend bent of geef een eigen draai aan de kaart. Verander oceanen of verplaats landdelen en maak er een mooi kunstwerk van. Je hebt de wereld nog nooit op deze manier gezien! De LEGO wereldkaart kent drie verschillende uitdagende …

Lees meer...

Prijzen LEGO Wereldkaart 31203

LEGO.com LEGO.com € 249,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 249,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Art sets

Omschrijving LEGO Wereldkaart 31203

Altijd al je eigen wereldkaart willen maken? Dat kan met LEGO 31203. Bouw de wereldkaart zoals je gewend bent of geef een eigen draai aan de kaart. Verander oceanen of verplaats landdelen en maak er een mooi kunstwerk van. Je hebt de wereld nog nooit op deze manier gezien!

De LEGO wereldkaart kent drie verschillende uitdagende indelingen. Kies degene die jij het mooiste vindt en geef het eindresultaat een ereplekje in je huis.

Een uniek kunstwerk voor aan de muur

Bij LEGO 31203 krijg je 40 platen voor aan de muur, een omlijsting van LEGO steentjes en twee unieke ophangelementen. Hiermee kun je jouw kunstwerk eenvoudig ophangen in je kamer of op kantoor. De oceanen hebben op deze speciale LEGO wereldkaart allerlei opvallende kleuren.

Maak je eigen patronen in het water en creëer zo een kunstzinnige weergave van de wereld. Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste patronen, enge zeemonsters of wat je dan ook kan verzinnen.

De grootste LEGO set ooit

De kleurrijke wereldkaart wordt gemaakt met 11.695 stenen. Dat maakt deze set de grootste LEGO set ooit gemaakt. Bereid je voor op uren vol bouwplezier. Het zal een ontspannende activiteit zijn, waar je veel voldoening uithaalt. Scan de QR-code en download een meeslepende soundtrack die je tijdens het bouwen kunt beluisteren.

Als je uiteindelijk klaar bent, hang je jouw kunstwerk aan de muur en kun je keer op keer genieten van jouw eigen werk. De wereldkaart wordt 65 x 104 centimeter groot, dus het wordt zeker een blikvanger.

Markeer belangrijke plekken

Met de speciale LEGO 'punaises' kun je belangrijke plekken op de wereldkaart markeren. Laat zien waar je al geweest bent of juist waar je nog heen wilt gaan. Zo maak je de wereldkaart aan je muur nog veel persoonlijker. Welke plekken wil jij markeren?

Het perfecte cadeau (of hou het lekker zelf)

De LEGO wereldkaart is een perfect cadeau voor allerlei soorten bouwers. Geef de kaart aan die reisliefhebber met nog een ontelbaar aantal reizen op zijn of haar bucketlist. Of geef de set aan die LEGO fan die dol is op lange bouwprojecten.

Of doe de kaart cadeau als het perfecte kunstcadeau. Maar je kunt de kaart natuurlijk ook lekker zelf houden. Trek wat tijd uit voor dit uitgebreide bouwproject, geniet van het ontspannende bouwproces en bewonder daarna je eigen unieke wereldkaart aan de muur.

En ben je er na een tijdje op uitgekeken? Dan haal je de wereldkaart met de bijgeleverde tegelwipper eenvoudig uit elkaar en begin je gewoon weer helemaal opnieuw. Deze set staat garant voor jarenlang plezier!

 • Bouw de wereld op jouw manier met deze prachtige LEGO Art Wereldkaart (31203). Kies 1 van de 3 verschillende unieke indelingen van de wereldkaart en geniet van een volledig vrije, uitdagende bouwervaring.
 • Maak je hoofd leeg met deze LEGO set met maar liefst 11695 onderdelen, waaronder 40 platen voor aan de muur, een omlijsting van LEGO stenen, 2 unieke ophangelementen en een tegelwipper voor eenvoudig herbouwen.
 • In deze set komen je passie voor reizen en creatieve uitdagingen samen. Zet tijdens het bouwen de soundtrack op en ga al luisterend op een audioreis rond de wereld. Kom helemaal tot rust en doe nieuwe energie op.
 • Bouw deze unieke, op de diepte van de oceanen geïnspireerde wereldkaart met levendige, opvallende kleuren als achtergrond en geef hem een prominent plekje. Je kunt de kaart aanpassen aan jouw visie op de wereld voor nog meer bouwplezier.
 • De kaart is ca. 65 cm hoog en 104 cm breed. Een uitdagende activiteit voor jezelf of een kaartenliefhebber in je omgeving die dol is op knutselprojecten.
 • Alleen het uitpakken van de doos is al een bijzondere ervaring. De fraai uitgevoerde instructies vormen een informatieve en stressverlichtende routekaart om dit indrukwekkende bouwwerk te maken.
 • De LEGO Art sets zijn prachtige verzamelobjecten voor volwassenen om aan de muur te hangen of ergens neer te zetten. Ze bieden boeiende bouwervaringen waarmee je je passie voor reizen en zelfontwikkeling op nieuwe manieren kunt uiten.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat deze wereldkaart voor aan de muur voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Wereldkaart 31203

Officiële naam
LEGO Wereldkaart
SKU
31203
EAN
5702016914900
UPC
673419341196
Stenen
11695
Thema
LEGO Art
Leeftijd
18+ jaar
LEGO prijs
€ 249,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.