LEGO Donald Duck 40377

Voeg de magie van Disney toe aan iedere LEGO BrickHeadz collectie

lego donald duck 40377 scaled
  • 90 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40377 SKU

Fans van LEGO BrickHeadz en klassieke Disney personages zullen dit model van Donald Duck (40377) geweldig vinden. Bewonder Donalds schattige zeemansshirt, pet en strikje, en zijn oranje snavel, poten en voeten. Bij de schattige eend zit bovendien een stevige bodemplaat waardoor je hem zowel alleen als samen met andere klassieke BrickHeadz modellen eenvoudig kunt neerzetten. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Donald Duck 40377

LEGO.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Donald Duck 40377

Fans van LEGO BrickHeadz en klassieke Disney personages zullen dit model van Donald Duck (40377) geweldig vinden. Bewonder Donalds schattige zeemansshirt, pet en strikje, en zijn oranje snavel, poten en voeten. Bij de schattige eend zit bovendien een stevige bodemplaat waardoor je hem zowel alleen als samen met andere klassieke BrickHeadz modellen eenvoudig kunt neerzetten. LEGO BrickHeadz verzamelaars zullen het fantastisch vinden om verschillende elementen van de modellen met elkaar te combineren en zo hun eigen, te gekke hybride figuren te maken.

  • Met deze verzamelset kunnen kinderen een leuk LEGO BrickHeadz model van Donald Duck bouwen met alle iconische details.
  • De set is een geweldig cadeau voor LEGO en Disney fans, en biedt kinderen vanaf 10 jaar een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.
  • Dit bouwbare Donald Duck speelgoed van ca. 8 cm hoog bestaat uit 90 onderdelen. Kinderen beleven creatief bouw- en speelplezier en kunnen het model ergens neerzetten

Specificaties LEGO Donald Duck 40377

Officiële naam
LEGO Donald Duck
SKU
40377
UPC
673419321501
Stenen
90
Thema
LEGO Disney
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.