LEGO Bruid 40383

Een leuk cadeau om zelf te bouwen voor een aanstaande bruid

lego bruid 40383 scaled
  • 306 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40383 SKU

Deze LEGO BrickHeadz Bruid (40383) is een leuke manier om een aanstaand huwelijk te vieren – of het nu de bruiloft van een vriendin, een familielid of die van jezelf is! Het bouwbare model wordt geleverd met een bril, bloemen, jurkdecoraties, een ring en andere optionele onderdelen om de gezichtsuitdrukking, het haar en de huidskleur …

Lees meer...

Prijzen LEGO Bruid 40383

Lego.com LEGO.com € 12,99 Bekijk
Uniekebricks.nl Uniekebricks.nl € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Bruid 40383

Deze LEGO BrickHeadz Bruid (40383) is een leuke manier om een aanstaand huwelijk te vieren – of het nu de bruiloft van een vriendin, een familielid of die van jezelf is! Het bouwbare model wordt geleverd met een bril, bloemen, jurkdecoraties, een ring en andere optionele onderdelen om de gezichtsuitdrukking, het haar en de huidskleur van de bruid te personaliseren. Met minimaal 14 mogelijke looks is er volop gelegenheid om creatief aan de slag te gaan voor de grote dag!

  • Dit LEGO BrickHeadz model van een mooie bruid om zelf te bouwen en te verzamelen, met aanpasbare gezichtsuitdrukking, haar en huidskleur, is een geweldig cadeau voor een aanstaande bruid.
  • De set is eenvoudig en leuk om te bouwen en geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder.
  • Met 306 onderdelen en een hoogte van ca. 8 cm ziet deze bouwbare bruid er geweldig uit in combinatie met de LEGO BrickHeadz Bruidegom (40384) of een andere bruid!

Specificaties LEGO Bruid 40383

Officiële naam
LEGO Bruid
SKU
40383
UPC
673419321556
Stenen
306
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 12,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.