LEGO 40396 Valentijnsdag

Schattige, van stenen gebouwde panda viert de maand van de liefde

lego 40396 valentijnsdag
  • 53 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 40396 SKU

Trakteer jonge bouwers op een LEGO® minibouwevenement. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In februari kunnen kinderen deze schattige, van stenen gebouwde panda (40396) in hun hart sluiten.Deze bouwset met 53 onderdelen is een leuk kleinigheidje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO® dieren verzamelen en voor iedereen die graag wil …

Lees meer...

Prijzen LEGO 40396 Valentijnsdag

Lego.com LEGO.com € 2,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 40396 Valentijnsdag

  • Trakteer jonge bouwers op een LEGO minibouwevenement. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In februari kunnen kinderen deze schattige, van stenen gebouwde panda (40396) in hun hart sluiten.
  • Deze bouwset met 53 onderdelen is een leuk kleinigheidje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO dieren verzamelen en voor iedereen die graag wil kennismaken met het bouwen met LEGO stenen.
  • De panda is ca. 4 cm breed en 6 cm hoog – het ideale formaat om op je bureau te zetten of in een tas te stoppen en aan een vriendje te geven om te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft.

Specificaties LEGO 40396 Valentijnsdag

Officiële naam
LEGO Valentijnsdag
SKU
40396
EAN
5702016656855
Stenen
53
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 2,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.