LEGO 40405 Dag van de Vriendelijkheid

Deze schattige schildpad straalt vriendelijkheid uit

lego 40405 dag van de vriendelijkheid
  • 49 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 40405 SKU

Trakteer jonge bouwers op een schattig LEGO® minimodel. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In november is het tijd om extra aardig te zijn voor anderen met deze leuke bouwset (40405).Deze 49-delige bouwset is een leuk cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO® figuren verzamelen en voor iedereen die graag …

Lees meer...

Prijzen LEGO 40405 Dag van de Vriendelijkheid

Lego.com LEGO.com € 2,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 40405 Dag van de Vriendelijkheid

  • Trakteer jonge bouwers op een schattig LEGO minimodel. Iedere maand ligt er een nieuwe in de winkel. In november is het tijd om extra aardig te zijn voor anderen met deze leuke bouwset (40405).
  • Deze 49-delige bouwset is een leuk cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die schattige LEGO figuren verzamelen en voor iedereen die graag wil kennismaken met het bouwen met LEGO stenen.
  • De schildpad met vogel is ca. 6 cm hoog en neemt dus niet veel ruimte in op een bureau. De set is compatibel met alle LEGO sets. Kinderen kunnen hem dus combineren met andere LEGO speelsets die ze thuis hebben.

Specificaties LEGO 40405 Dag van de Vriendelijkheid

Officiële naam
LEGO Dag van de Vriendelijkheid
SKU
40405
EAN
5702016720204
Stenen
49
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 2,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.