LEGO Belle Bottom, Kevin en Bob 40421

Coole BrickHeadz verzamelmodellen van personages uit de Minions film

lego 40421 belle bottom kevin en bob
  • 309 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40421 SKU

LEGO BrickHeadz Belle Bottom, Kevin en Bob (40421) bevat 3 personages uit de Minions film: Belle Bottom, Minion Kevin en Minion Bob met een wapen. Net als de andere modellen uit de LEGO BrickHeadz collectie worden deze 3 geleverd met een uniek personage-ID en een robuuste bouwplaat waarop je ze eenvoudig kunt neerzetten – alleen, …

Lees meer...

Prijzen LEGO Belle Bottom, Kevin en Bob 40421

Lego.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Belle Bottom, Kevin en Bob 40421

LEGO BrickHeadz Belle Bottom, Kevin en Bob (40421) bevat 3 personages uit de Minions film: Belle Bottom, Minion Kevin en Minion Bob met een wapen. Net als de andere modellen uit de LEGO BrickHeadz collectie worden deze 3 geleverd met een uniek personage-ID en een robuuste bouwplaat waarop je ze eenvoudig kunt neerzetten – alleen, als groep of bij andere BrickHeadz modellen.

  • Met dit 309-delige bouwspeelgoed kunnen kinderen 3 bekende LEGO BrickHeadz personages uit de film Minions: The Rise of Gru bouwen.
  • De set is een geweldig cadeau voor LEGO fans en Minions liefhebbers en biedt kinderen vanaf 10 jaar een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.
  • Te combineren met LEGO BrickHeadz Gru, Stuart en Otto 40420 voor nog meer doldwaze speelavonturen.
  • Met de figuren van Belle Bottom van ca. 9 cm hoog, Minion Kevin van ca. 8 cm hoog en Minion Bob van ca. 5 cm hoog beleven kinderen urenlang bouw- en speelplezier, waarna ze de set ook als blikvanger kunnen neerzetten.

Specificaties LEGO Belle Bottom, Kevin en Bob 40421

Officiële naam
LEGO Belle Bottom, Kevin en Bob
SKU
40421
UPC
673419326193
Stenen
309
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 19,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.