LEGO 40426 Kerstkrans 2-in-1

Een aanpasbare, van stenen gebouwde feestkrans als fraaie blikvanger!

Product eigenschappen

Engels
Christmas Wreath 2-in-1
Setnummer
40426
Onderdelen
510 stenen
Thema
Categorie
Leeftijd
EAN
5702016720280
Adviesprijs
€ 34,99

Over LEGO 40426 Kerstkrans 2-in-1

Leef in stijl naar Kerstmis toe met deze LEGO Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426). Deze bouwset bevat elementen van groenblijvende bladeren, die staan voor het eeuwige leven, en geïllustreerde instructies voor het maken van 2 prachtige, decoratieve ontwerpen: een met een grote, bouwbare rode strik en een met 4 van stenen gebouwde kaarsen, die staan voor de 4 weken van de advent.

Dit leuke cadeau voor de decembermaand brengt extra feestvreugde in huis, of het nu aan de muur wordt gehangen, als tafeldecoratie wordt gebruikt of op een andere manier als blikvanger dient.

  • Leef in stijl naar Kerstmis toe met deze aanpasbare LEGO Iconic kerstkrans 2-in-1 set met bouwbare rode strikken, 4 van stenen gebouwde kaarsen die staan voor de 4 weken van de advent, plus blad- en bessenelementen.
  • Deze 510-delige set, een geweldig cadeau voor de decembermaand voor kinderen vanaf 9 jaar, kun je zelf bouwen maar is ook geschikt om het bouwplezier te delen met vrienden en familie. De krans kan aan de muur worden opgehangen, als tafeldecoratie worden gebruikt of worden neergezet of neergelegd: wat de bouwer maar wil!
  • De adventskrans heeft een diameter van ca. 25 cm. De bouwbare kaarsen zijn ca. 8 cm hoog op volledige hoogte, maar kunnen ook kleiner worden gemaakt om het effect van een echte, brandende kaars na te bootsen.

Geef jouw review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *