LEGO 40436 Gelukskatje

Vier Chinees Nieuwjaar met een Gelukskatje om zelf te bouwen

lego 40436 gelukskatje
  • 134 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40436 SKU

Dit LEGO® BrickHeadz™ model van een traditioneel Chinees Gelukskatje om zelf te bouwen en te verzamelen, zit op een stevige basis, waardoor hij ideaal is om mee te spelen of uit te stallen. Deze set, een geweldige manier om iedereen 'gelukkig nieuwjaar' te wensen, is geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder. Met …

Lees meer...

Prijzen LEGO 40436 Gelukskatje

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO 40436 Gelukskatje

  • Dit LEGO BrickHeadz model van een traditioneel Chinees Gelukskatje om zelf te bouwen en te verzamelen, zit op een stevige basis, waardoor hij ideaal is om mee te spelen of uit te stallen.
  • Deze set, een geweldige manier om iedereen 'gelukkig nieuwjaar' te wensen, is geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder.
  • Met 134 onderdelen en een hoogte van ca. 8 cm is dit Gelukskatje om zelf te bouwen een leuke, traditionele manier om de ontvanger geluk te wensen.

Specificaties LEGO 40436 Gelukskatje

Officiële naam
LEGO Gelukskatje
SKU
40436
EAN
5702016721157
Stenen
134
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.